Legekæden

Legekæden samarbejder med Hasbro og TerraCycle om genanvendelse af legetøj🧸♻️

Aflevér det udtjente brugte legetøj i de særlige indsamlingsbokse i en af de 57 Legekæden butikker i hele Danmark, så det kan forvandles til nye produkter.

Giv det udtjente legetøj mulighed for nyt liv♻️
Har du for nylig besøgt én af vores 57 Legekæden butikker og undret dig over, hvad denne boks mon hænger ud i vores butikker for?

Nu skal vi fortælle dig det 😃


Boksen er en del af vores nye og helt særlige samarbejde med Hasbro og TerraCycle.
Alt du skal gøre, er at aflevere alt det udtjente legetøj i boksen og så sørger vi for resten.
Legetøjet bliver finsorteret til genanvendeligt affald, der destrueres og omdannes til eksempelvis bænke på legepladser og meget andet. Det brugte legetøj omregnes til donationer

Når boksen er fyldt, sørger butikken for at sende den ind til TerraCycle, der vejer indholdet og sender det hele til genanvendelse. 
Den samlede vægt fra det indsamlede legetøj omregnes til TerraCycle point og derefter veksles de om til et donationsbidrag. Og da vi hos Legekæden har Børns Vilkår som vores hjertesag, har vi valgt, at donationerne skal gå til dem. På den måde går det hele op i en højere enhed ❤️

De 5 hurtige om Hasbro TerraCycle

 ♻️ Støder du på et TerraCycle-mærkat på webshoppen betyder det, at legetøjet kan indleveres i indsamlingsboksen. 

 ♻️ Alt Hasbro legetøj (med undtagelse af papir, pap og elektronik) kan indleveres i indsamlingsboksene.

♻️Indsamlingsboksene er tiltænkt legetøj fra Hasbro og bør kun benyttes til dette. Men skulle det ske at der ryger andet legetøj i boksen fra andre mærker, vil dette også blive genanvendt.

♻️Alt legetøjet bliver indsamlet af TerraCycle, der adskiller alle dele efter materiale type og rengører det efter behov. En My Little Pony bliver adskilt så håret eksempelvis sorteres som én slags materiale.

♻️Legetøjets vægt omregnes til TerraCycle-point. 1 point er 9 øre værd. Det vil sige at 2 kg. legetøj er 2.000 TerraCycle-point og dermed 180 kr. til Børns Vilkår.