LegekædenHer starter legenInspirationDisney: Magisk Tid Sammen

Disney: Magisk Tid Sammen

På denne side finder du ideer og tips til at få den bedste og mest fantasifulde leg i gang med dit barn. Vi vil sammen med Disney hjælpe med inspiration til forældre, bedsteforældre og andre voksne legebørn til at bruge magien fra Disneys fortællinger til at skabe gyldne øjeblikke sammen med børnene.

Når man er blevet voksen, kan livet føles fyldt op af arbejde og det kan være svært at finde tid til at lege. Ny forskning lavet af Disney i februar 2022 viser, at 75% af os voksne har ”glemt”, hvordan man leger. Ud af de adspurgte forældre i undersøgelsen erklærer 77% sig dog enige i, at deres børn er gladere, når de deltager i legen. Magiske legestunder gavner alle parter, det hjælper os med at udvikle kreative og innovative evner, så både vi og vores børn kan drømme stort og udnytte vores fulde potentiale.

Det er helt normalt at have dage, hvor der ikke er så meget tid eller overskud til at opfinde fantasifulde lege. Så se med her på siden for tips udviklet af Disney i samarbejde med Sue Atkins og The Institute of Imagination.  

Klik på et tema og find masser af inspiration til sjov og leg 👇

9 tips til fantasifulde lege med børn

Baseret på tips fra familieekspert Sue Atkins

Disney Magisk Tid Sammen - legekort

Har du brug for hjælp til at opdage nye, sjove og lærerige måder at lege sammen på derhjemme? 

Disney har lavet en række legekort, hvor I kan vælge et og derefter lade fantasien få frit spil. 

Print de fine Disney Magisk Tid Sammen legekort her 🃏

Alle rettigheder forbeholdes © Disney © Disney•Pixar © & ™ Lucasfilm LTD © Marvel.