LegekædenLegetøjDukker og tilbehørGabby's Dollhouse

Gabby's Dollhouse

4 produkter
4 produkter
Gabby's Dollhouse Magical Musical Ears
Gabby's Dollhouse Magical Musical EarsMusikinstrumenter
169,95 DKK
(0)
Gabby's Dollhouse Magical Musical Ears
Gabby's Dollhouse Deluxe Figure Set
Gabby's Dollhouse Deluxe Figure SetModedukker
249,95 DKK
(0)
Gabby's Dollhouse Deluxe Figure Set
Gabby's Dollhouse Carlita & Pandy Paws Picnic
Gabby's Dollhouse Carlita & Pandy Paws PicnicModedukker
199,95 DKK
(0)
Gabby's Dollhouse Carlita & Pandy Paws Picnic
Gabby's Dollhouse Gabby Basic Doll 20 cm
Gabby's Dollhouse Gabby Basic Doll 20 cmModedukker
199,95 DKK
(0)
Gabby's Dollhouse Gabby Basic Doll 20 cm

Gabby's dukkehus legetøj

Her på siden finder du en masse sjovt legetøj fra Gabbys Dukkehus. Gabbys Dukkehus omhandler Gabby og hendes evne til at skumpe i størrelse og blive en del af den spændende verden som foregår i hendes dukkehus. Gabby og hendes mange søde kattevenner som bor i hendes dukkehus, har altid gang i spændende eventyr, lege og en masse andet sjov.

Gabbys Dukkehus byder på en masse spændende eventyr med Gabby, Pandy og alle kattevennerne som man kender fra serien. Dukkehusets mange rum åbner op for massevis af muligheder og sjove lege. De mange rum i dukkehuset har alle sammen forskellige temaer hvor de forskellige kattevenner bor. Man kan blandt andet lave mad sammen med Muffin i køkkenet, hygge sig med pudekatten i soveværelset og meget andet.

Masser af legetøj og tilbehør til Gabbys Dukkehus

Der findes en masse sjovt legetøj og tilbehør som man kender fra serien. Du kan finde figurer Gabby og alle hendes venner, hendes velkendte katteøre og selvfølgelig Gabbys Dukkehus. Med alt dette legetøj kan du bringe alt det sjove fra serien med hjem på værelset og giver følelsen af selv at være med. Dukkehuset har en masse funktioner som elevatoren der transporterer en mellem de mange rum, hemmelige døråbninger og meget mere. Saml det hele og start den sjove leg!