LegekædenLEGO®LEGO® Architecture

LEGO® Architecture

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner6

LEGO® Architecture

Der findes mange flotte og kendte bygninger rundt omkring i verdenen. En stor og flot bygning er for mange yderst fascinerende, da man ved hvor meget arbejde der er lagt i de enkelte byggeprojekter. Med LEGO Architecture har du mulighed for, at bygge de flotteste bygninger og monumenter fra hele kloden.

3 produkter
3 produkter
21061 LEGO Architecture Notre-Dame de Paris
KUNGLSLEVERING
21061 LEGO Architecture Notre-Dame de ParisLEGO
1799,95 DKK
21061 LEGO Architecture Notre-Dame de Paris
21044 LEGO Architecture Paris
21044 LEGO Architecture ParisLEGO
449,95 DKK
21044 LEGO Architecture Paris
21060 LEGO Architecture Himeji-Borgen
21060 LEGO Architecture Himeji-BorgenLEGO
1249,95 DKK
21060 LEGO Architecture Himeji-Borgen

LEGO® Architecture

Der findes mange flotte og kendte bygninger rundt omkring i verdenen. En stor og flot bygning er for mange yderst facinerende, da man ved hvor meget arbejde der er lagt i de enkelte byggeprojekter. Med LEGO Architecture har du mulighed for, at bygge de flotteste bygninger og monumenter fra hele kloden. Uanset om du er fan af LEGO, arkitektur eller begge dele er LEGO Architecture serien sikkert lige noget for dig! 

Med LEGO Architecture kan du få verdens flotteste bygninger til at stå derhjemme i miniatureudgave. Kendetegnet for produkterne LEGO Architecture serien er, at det er forholdsvist store byggeprojekter. Da LEGO Architecture har til formål at være så identiske med de rigtige bygninger som muligt, kræver dette et stort antal LEGO klodser. At bygge disse er sjovt men også tidskrævende. At bygge et LEGO Architecture produkt vil for de fleste tage minimum et par timer at blive færdig med. Det skal også nævnes, at denne LEGO serie primære målgruppe er store børn og voksne. Grundet det mange antal klodser og den høje sværhedsgrad, er LEGO Architecture seriens produkter ikke særlig interessant for de fleste børn. Udover LEGO Architecture, kan du finde andet LEGO til store børn og voksne i kategorien LEGO Adults Welcome her

LEGO Architecture bygninger 

I LEGO Architecture serien findes der to forskellige typer af produkter. På den ene side har man enkelte bygninger/monumenter som eksempelvis er Det Hvide Hus, Frihedsgudinden osv. Udover disse er den anden type af LEGO Architecture produkter en samling af velkendte steder fra en given by. Et eksempel på dette er LEGO Architecture Paris. Dette produkt fanger essensen af Paris, da de mest kendte bygninger fra Paris fremgår. Med LEGO Architecture Paris bygger du både Eiffeltårnet, Louvre museum, Triumfbuen og skyskraberen Montparnasse. På dem måde kan man altid genkende hvad Architecture produkterne forestiller.  

Et andet produkt fra LEGO Architecture er LEGO Architecture Det Hvide Hus. Her får du mulighed for at bygge Det Hvide Hus i LEGO® med flotte detaljer. Den amerikanske præsidents hus, er blandt de mest kendte bygninger i USA og i verdenen. Det Hvide Hus blev bosat af den amerikanske præsident for første gang i år 1800. Med dette byggeprojekt får du mulighed for at bygge både huset samt tilhørende have. LEGO Architecture Det Hvide Hus er perfekt til både LEGO® entusiasten og samleren. Gå på udkig blandt de mange produkter i LEGO Architecture serien.

Køb LEGO Architecture hos Legekæden

Hos Legekæden finder mange fede produkter fra LEGO Architecture. I vores udvalg finder du mange flotte varer fra LEGO Architecture. Du finder en masse flotte bygninger og andre konstruktioner fra hele verdenen i LEGO Architecture. Saml flere af dem og udvid din udstlling af flotte bygningsværker i LEGO.