LegekædenSpil

Bezzerwizzer spil

10 produkter
10 produkter
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
Bezzerwizzer Timeline expansion
Bezzerwizzer Timeline expansionBrætspil
99,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline expansion
Bezzerwizzer Timeline
Bezzerwizzer TimelineBrætspil
299,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline
Bezzerwizzer original
Bezzerwizzer originalBrætspil
399,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer original
HINT Go
HINT GoBrætspil
129,95 DKK
(0)
HINT Go
HINT JUNIOR
Hint juniorBrætspil
199,95 DKK
(1)
Hint junior
Rød HINT
Rød hintBrætspil
369,95 DKK
(1)
Rød hint
BEZZERWIZZER FAMILIE
Bezzerwizzer familieBrætspil
449,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer familie
BEZZERWIZZER ORD
Bezzerwizzer ordBrætspil
449,95 DKK
(1)
Bezzerwizzer ord
Setup
Setup Brætspil
199,95 DKK
(0)
Setup

Bezzerwizzer spil

Kan du lide konkurrence og brætspil? så er Bezzerwizzer helt sikkert et spil for dig! Bezzerwizzer er et intenst og underholdende brætspil med mange forskellige quiz-spørgsmål i 20 kategorier. I Bezzerwizzer skal man som minimum være 2 deltagere, men det er dog sjovere hvis man flere end det. 

Det taktiske brætspil blev skabt af danskeren Jesper Bülow i 2006. Bezzerwizzer adskiller sig fra andre quizspil, da der et taktiske aspekt til det. I Bezzerwizzer kan man stjæle modstanderens quizkategorier og skaffe point til sit hold ved, at svare på sine modstanderes spørgsmål. Bezzerwizzer er et godt spil, hvor man kan spille på sine modstanderes  svagheder. Er en af dine modstandere en filmkender eller sprognørd, vil du med fordel kunne gå efter, at stjæle spil kategorierne som ligger til deres styrker.

Bezzerwizzer udkom i 2006 og blev hurtigt populært. I 2007 indgik Bezzerwizzer en aftale med den amerikanske legetøjsvirksomhed Mattel. De lancerede Bezzerwizzer spillet i USA samt andre lande som Tyskland, Norge, Sverige mm. Det første spil som udkom var Bezzerwizzer original. Siden udgivelsen af Bezzerwizzer originial, er der kommet mange andre Bezzerwizzer titler til. Udover det originiale Bezzerwizzer findes der også Bezzerwizzer Timeline, Bezzerwizzer ord, Bezzerwizzer familie og Bezzerwizzer bricks. Udover disse, er HINT spillene også en del af Bezzerwizzer familien. Vi har hele udvalget af HINT spil hos Legekæden. Dette omfatter det originale HINT som også kaldes Det hvide HINT. Derudover er der Det røde HINT, HINT Junior og HINT Go. 

Bezzerwizzer original

Bezzerwizzer original er det første Bezzerwizzer spil som blev lavet. I dette spil skal man være to eller flere spillere og der kan maksimalt være fire hold. Som nævnt tidligere er Bezzerwizzer særligt sjovt, på grund af det taktiske aspekt af spillet. I spillet finder du nemlig nogle særlige brikker, som kan bruges i løbet af spillet:

BEZZERWIZZER - Med en Bezzerwizzer brik, kan man score et ekstra point til sit hold, hvis man svarer på et spørgsmål som de andre spillere ikke kan svare på. 

ZWAP - Med denne brik, kan du stjæle en af dine modstanderes kategorier fra dem. 

WRITE - Med denne brik SKAL modstanderen give et svar uden at snakke sammen. 

Det anbefales at deltagerne i Bezzerwizzer er over 15 år, grundet sværhedsgraden er spørgsmålene i spillet. 

Bezzerwizzer ord 

Bezzerwizzer ord er en sjov variant af Bezzerwizzer. I Bezzerwizzer ord er der mange spørgsmål omkring ord, udtryk og vendinger. I Bezzerwizzer finder du blandt kategorier som stavning, vendinger, fremmedsprog og mange flere. Udover at spørgsmålene og kategorierne er forskellige, fungerer det stadig ligesom det originale Bezzerwizzer. I Bezzerwizzer ord kan man stadig bruge brikken ZWAP og BEZZERWIZZER i denne version af spillet. Bezzerwizzer ord er et supersjovt spil som stærkt kan anbefales, hvis man vil prøve kræfter med et nyt Bezzerwizzer spil. Du kan købe Bezzerwizzer ord her.

Bezzerwizzer familie 

Bezzerwizzer familie er som navnet hentyder, et spil for hele familien. Bezzerwizzer familie minder på mange måder om Bezzerwizzer original. Den væsentlige forskel mellem de to er, at Bezzerwizzer familie har nemmere spørgsmål og nogle andre kategorier end det originale. I modsætning til Bezzerwizzer original, kan spillere fra 10 år og opefter være med i Bezzerwizzer familie, hvor alderen for den originale version er minimum 15 år. Du kan finde Bezzerwizzer familie hos Legekæden her.

Bezzerwizzer Timeline

I Bezzerwizzer Timeline handler det om, at placere historiske begivenheder i kronologisk rækkefølge. De historiske spørgsmål handle om alt fra grundlæggelsen af Ribe til hvornår den første email blev sendt. Der er stor variation i spørgsmålene, da spørgsmålene kan omhandle begivenheder fra hele verdenen. Det anbefales at deltagerne som minimum er 10 år, grundet spørgsmålenes sværhedsgrad. Den forventelige spil tid for Bezzerwizzer Timeline er omtrent 30 minutter, hvilket er lidt kortere end Bezzerwizzer original. Du kan finde Bezzerwizzer Timeline her.

HINT

HINT er et sjovt selskabsspil som er sjovt at spille med både venner og familie. HINT handler om, at forstå et hint. I HINT er man opdelt i hold af minimum to deltagere. Den ene holdkammerat skal trække kortet fra spillepladen og hjælpe sin holdkammerat med at give det svar, som står på kortet. Vær dog opmærksom på at være hurtig, da man ikke har uendelig tid. I HINT findes følgende kategorier: 

  • Mime
  • Tegne
  • Nynne
  • Tale

HINT er blandt de sjoveste og bedste selskabsspil. HINT er blevet kåret som årets spil i 2014, 2015, 2016 og 2017. Du kan købe det sjove HINT her.

Det røde HINT

Det røde HINT minder på mange måder om det originale hvide HINT. I det røde HINT finder du 600 kort og to nye kategorier. De to nye kategorier er tale og figurer. Ligesom det originale HINT, anbefales det at deltagerne som minimum er 15 år. Hvis man ønsker det, kan man kombinere det røde og hvide HINT spil, for at give mere afveksling i spillet. Det røde HINT var nomineret som det bedste voksenspil i 2018 og fik prisen for bedste voksenspil i 2019. Køb det sjove røde HINT her

HINT Junior 

HINT Junior er en børnevenlig udgave af det originale HINT spil. I HINT Junior kan hele familien være med. HINT Junior adskiller sig fra det originale HINT ved, at spørgsmålene er nemmere og så er der kun tre svar man skal gætte kortene. I HINT Junior har vi stadig de fire kategorier fra det originale HINT, plus en ekstra kategori som er "tale". Spillet indeholder 400 forskellige kort. HINT Junior kan spilles i en alder af minimum 8 år. Køb HINT Junior familiespillet her.