LegekædenSpilBrætspil

Brætspil

355 produkter
355 produkter
Kluster
KlusterBrætspil
189,95 DKK
(1)
Kluster
Go' Samtale Parudgave samtalekort
KUN KLIK & HENT
Go' Samtale Parudgave samtalekortBrætspil
159,95 DKK
Go' Samtale Parudgave samtalekort
Rummikub Travel
Rummikub travelBrætspil
129,95 DKK
Rummikub travel
Partners
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Sequence Travel
Sequence travelBrætspil
129,95 DKK
Sequence travel
Elsk samtaleskort
Elsk samtalekortBrætspil
99,95 DKK
Elsk samtalekort
Spil Stormester kortspil
STORMESTER KORTSPILLETBrætspil
99,95 DKK
STORMESTER KORTSPILLET
Det Dårlige Match
Det Dårlige MatchBrætspil
249,95 DKK
Det Dårlige Match
SEQUENCE
AARTIETSSPIL
SequenceBrætspil
229,95 DKK
(7)
Sequence
Partners Duo
Partners DuoBrætspil
179,95 DKK
(3)
Partners Duo
SmartGames IQ Puzzler Pro
SmartGames IQ Puzzler ProBrætspil
99,95 DKK
SmartGames IQ Puzzler Pro
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
AARETSVOKSENSPIL
Det dårlige selskab originalBrætspil
279,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
Dyst med de farligste dyr
Dyst med de farligste dyrSebastian Klein
99,95 DKK
Spil
Dyst med de farligste dyr
Året Der Gik Galt 2023
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Året Der Gik Galt 2023Brætspil
49,95 DKK
Året Der Gik Galt 2023
HVAD RIMER
Hvad rimerBrætspil
59,95 DKK
Hvad rimer
Stormester Lasse Rimmer
Stormester Lasse RimmerBrætspil
299,95 DKK
(2)
Stormester Lasse Rimmer
Wørdy
WørdyBrætspil
149,95 DKK
Wørdy
Ticket to ride Europe
Ticket to ride EuropeBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ticket to ride Europe
Ultimate Werewolf
Ultimate Werewolf Brætspil
179,95 DKK
Ultimate Werewolf
JUST ONE
Just oneBrætspil
99,95 DKK
Just one
Bezzerwizzer Timeline expansion
KUN KLIK & HENT
Bezzerwizzer Timeline expansionBrætspil
99,95 DKK
Bezzerwizzer Timeline expansion
Partners+ (plus)
Partners+ (plus)Brætspil
239,95 DKK
Partners+ (plus)
YATZY BLOK A6 3-PAK
Yatzy blok A6 3-pakRafle
34,95 DKK
Yatzy blok A6 3-pak
CATAN
KUN KLIK & HENT
CatanBrætspil
249,95 DKK
(1)
Catan
Vildkatten My First
Vildkatten My FirstBrætspil
199,95 DKK
Vildkatten My First

Brætspil

Velkommen til vores fantastiske udvalg af brætspil! Der er intet bedre end at samle familie og/eller venner omkring et sjovt spil, hvor alle kan have det sjovt og udfordre hinanden på en legende måde. Uanset om I er til strategi, samarbejde eller konkurrence, så har vi brætspillet til jer. Så gør jer klar til mange timer fyldt med grin, spænding og hygge! Vi kan næsten ikke vente med at introducere jer til vores fantastiske udvalg af brætspil, der vil bringe liv og glæde ind i jeres hjem. Lad spillet begynde!

Stort udvalg af brætspil til børn og hele familien

Er I på udkig efter de bedste brætspil til børn og hele familien? Så er I kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af sjove og underholdende brætspil, der er perfekte til at samle familien omkring og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen.

Uanset om I er til klassiske spil som Matador og Ludo eller foretrækker mere moderne spil som Carcassonne og Settlers of Catan, har vi alt, hvad I skal bruge for at få en fantastisk spilleaften. Vores udvalg af brætspil er nøje udvalgt for at sikre, at der er noget for enhver smag og aldersgruppe.

For de yngste medlemmer af familien har vi brætspil, der er designet specielt til dem. Disse spil er sjove, lærerige og udviklende, og vil hjælpe jeres børn med at lære nye færdigheder på en legende måde. Fra labyrintspil til memory-spil, vil jeres børn blive underholdt i timevis.

Brætspil til børn

Hos Legekæden har vi et stort sortiment af brætspil til børn. Brætspil til børn er lavet med et fokus på, at brætspillene skal være lette at forstå for børn, hvilket gør det mere retfærdigt hvis det spilles med voksne. Brætspil til børn er enten lavet som originale spil, men der findes også mange brætspil som eksempelvis Trivial Pursuit familieudgave, hvor der er separate kort til børn og voksne, som sikrer at alle kan være med på samme vilkår. I vores kategori børnespil finder du brætspil og kortspil til børn. På trods af Legekæden generelt set henvender sig mest til børnene, har du stadig mulighed for at finde gode og populære brætspil til voksne hos os.

Brætspil til voksne

Her finder du også en lang række brætspil til voksne. Brætspil til voksne kan være forbeholdt voksne af flere årsager. Brætspil til voksne er ofte sværere og mere kompliceret end andre brætspil. Mange brætspil til voksne er for svære til at små børn kan være med på retfærdig vis. Udover at brætspil til voksne kan være mere kompliceret end andre brætspil, kan det også have at gøre med sproget eller temaet for brætspillet. Nogle brætspil til voksne kan godt involvere sprog og scenarier som børn ikke skal eksponeres for, før de er gamle til at kunne forstå det. Så mangler du et brætspil til voksne når du er sammen med dine venner, vil du med sikkerhed kunne finde et godt brætspil hos os.

Spil dig til sjov og hygge med vores fantastiske udvalg af brætspil!

Brætspil er den ultimative måde at skabe sjov og hygge i jeres hjem! Uanset om I er en familie der elsker at konkurrere, samarbejde eller strategere, så har vi helt sikkert det perfekte brætspil til jer.

Vores udvalg af brætspil er så fantastisk, at I næsten ikke vil tro jeres egne øjne. Fra klassiske spil som Matador og Ludo til moderne favoritter som Settlers of Catan og Carcassonne, vi har det hele! I vil blive forbløffede over, hvor meget I kan grine, udfordre hinanden og skabe uforglemmelige øjeblikke med vores brætspil.

Og lad os ikke glemme, hvor vigtigt det er at inddrage børnene i spillet. Brætspil er en fantastisk måde at lære dem strategi, tålmodighed og samarbejde på, samtidig med at de har det sjovt. Så giv dem en pause fra skærmen og lad dem udfordre jer i et spil, der vil få både store og små til at grine og lære sammen.

Så hvad venter I på? Lad os hjælpe jer med at finde det perfekte brætspil! Uanset om I er på udkig efter et spændende strategispil, et sjovt konkurrencespil eller et samarbejdsspil, så er I kommet til det rette sted.

Vores brætspil er ikke kun sjove, men de er også af høj kvalitet og vil give jer mange timers underholdning. Vi har nøje udvalgt de bedste brætspil på markedet, så I kan være sikre på, at I får det bedste af det bedste.

Så gå ikke glip af chancen for at skabe sjov og hygge i jeres hjem med vores fantastiske udvalg af brætspil. Lad spillet begynde og se, hvor meget I kan grine, udfordre hinanden og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Bestil jeres nye favoritspil i dag og glæd jer til mange timer fyldt med sjov og hygge for hele familien!

Hvilket brætspil er det bedste?

Det bedste brætspil er selvfølgelig et spørgsmål om smag og præference. En af måderne man kan finde det bedste brætspil på, er ved at se på hvilke er de mest populære. Hos Legekæden har vi samlet de mest populære spil på vores side med top 10 brætspil. Her kan du finde inspiration til din næste spilaften med familien eller vennerne.

Et godt råd vil også være at se på de spil, som er blevet kåret til årets spil gennem tiden. Disse spil har mærkater på sig så de er nemme at finde blandt de mange brætspil i vores udvalg. Blandt spillene som er blevet kåret før er blandt andet, Sequence, Partners Duo, Coco Crazy.

Brætspillets historie

Brætspil har eksisteret i rigtig mange år. Man har fundet tegn og levn fra fortiden, som viser, at det første brætspil kan spores tilbage næsten 6000 år før vores tid. Det første brætspil man har fundet spor af er brætspillet Mancala, hvilket i Danmark er bedre kendt under navnet Kalaha. Tilbage i tiden var brætspil noget mere primitive og bestod af spil med sten og andre genstande som kan findes i naturen. Det ældste brætspil man har fundet tegn på, stammer fra Mellemøsten, men der kan findes forhistoriske tegn på brætspil i mange andre dele af verdenen også. Udover Mellemøsten er der også mange tegn på gamle brætspil fra blandt andet Egypten, Kina og Tyskland. Udover disse er der fundet spil fra Skandinavien helt tilbage fra vikingetiden, i et brætspil kaldet Hnefatafl. Siden dengang er der kommet mange flere brætspil, og nogle spil spilles over hele verdenen, som eksempelvis det klassiske spil skak.

I moderne tid er brætspil oftest lavet af plastik og der er større variation af forskellige brætspilstyper. Spil som skak og poker er blevet en sport i nyere tid, men størstedelen af brætspil er blot lavet til hyggelige stunder med børn, venner og familie.