LegekædenSpilBrætspil

Brætspil

389 produkter
389 produkter
Partners 25 år
Partners 25 årBrætspil
299,95 DKK
(1)
Partners 25 år
Partners Duo
AARETSFAMILIESPIL
Partners DuoBrætspil
179,95 DKK
(2)
Partners Duo
SEQUENCE
AARTIETSSPIL
SequenceBrætspil
229,95 DKK
(7)
Sequence
Partners
KUN KLIK & HENT
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Skat
Skat Brætspil
99,95 DKK
(0)
Skat
Musikquizzen på P4
KUN KLIK & HENT
Musikquizzen på P4Brætspil
299,95 DKK
(0)
Musikquizzen på P4
Codenames Dk
Codenames dkBrætspil
189,95 DKK
(0)
Codenames dk
Rød HINT
Rød hintBrætspil
369,95 DKK
(1)
Rød hint
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
Det dårlige selskab originalBrætspil
279,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
Setup
Setup Brætspil
199,95 DKK
(0)
Setup
Coco crazy
AARETSBOERNESPIL
Coco crazyBrætspil
199,95 DKK
(0)
Coco crazy
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej Brætspil
149,95 DKK
(0)
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej
Backgammon kuffert
Backgammon kuffertBrætspil
269,95 DKK
(0)
Backgammon kuffert
TICKET TO RIDE EUROPE
Ticket to ride europeBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ticket to ride europe
Partners+ (plus)
Partners+ (plus)Brætspil
239,95 DKK
(0)
Partners+ (plus)
Quizzone Timeout - Blue edition
AARETSVOKSENSPIL
Quizzone Timeout - Blue editionBrætspil
499,95 DKK
(4)
Quizzone Timeout - Blue edition
SmartGames IQ Puzzler Pro
SmartGames IQ Puzzler ProBrætspil
99,95 DKK
(0)
SmartGames IQ Puzzler Pro
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
Hvem er Hvem?
Hvem er hvemBrætspil
199,95 DKK
(8)
Hvem er hvem
EXPLODING KITTENS
Exploding kittensBrætspil
199,95 DKK
(1)
Exploding kittens
Pensum
KUN ONLINE
OUTLET
PensumBrætspil
209,97 DKK
(1)
Pensum
Dobble
DobbleBrætspil
134,95 DKK
(0)
Dobble
CATAN
CatanBrætspil
249,95 DKK
(1)
Catan
Terninger i pose 12 stk.
Terninger i pose 12 stkRafle
29,95 DKK
(0)
Terninger i pose 12 stk
BINGO SPIL MED TROMLE
Bingo spil med tromleBrætspil
129,95 DKK
(0)
Bingo spil med tromle

Brætspil

Brætspil er sjove og er det perfekte valg til en hyggelig aften med både venner og familie. Hos Legekæden finder du de sjoveste og bedste brætspil på markedet. I en verden som hurtigt bliver mere digitaliseret, har brætspil formået at overleve og er blevet mere populært særligt under corona. I vores udvalg kan du finde mange forskellige brætspil til hele familien eller brætspil til børn. 

Mange forskellige brætspil

Brætspil er en meget bred betegnelse, da der findes mange forskellige typer af brætspil. Uanset om man er sammen med familien eller vennerne, vil det altid være muligt at finde et sjovt brætspil til anledningen. Har man god tid i weekenden vil man eksempelvis kunne starte på et langt brætspil som eksempelvis Risk eller Matador. Sidder man eksempelvis i toget vil det være mere fordelagtigt at have simpelt og kort brætspil, som man hurtigt kan pakke sammen. 

Brætspil til børn

Hos Legekæden har vi et stort sortiment af brætspil til børn. Brætspil til børn er lavet med et fokus på, at brætspillene skal være lette at forstå for børn, hvilket gør det mere retfærdigt hvis det spilles med voksne. Brætspil til børn er enten lavet som originale spil, men der findes også mange brætspil som eksempelvis Trivial Pursuit familieudgave, hvor der er separate kort til børn og voksne, som sikrer at alle kan være med på samme vilkår. I vores kategori børnespil finder du brætspil og kortspil til børn. På trods af Legekæden generelt set henvender sig mest til børnene, har du stadig mulighed for at finde gode og populære brætspil til voksne hos os. 

Brætspil til voksne

Her finder du også en lang række brætspil til voksne. Brætspil til voksne kan være forbeholdt voksne af flere årsager. Brætspil til voksne er ofte sværere og mere kompliceret end andre brætspil. Mange brætspil til voksne er for svære til at små børn kan være med på retfærdig vis. Udover at brætspil til voksne kan være mere kompliceret end andre brætspil, kan det også have at gøre med sproget eller temaet for brætspillet. Nogle brætspil til voksne kan godt involvere sprog og scenarier som børn ikke skal eksponeres for, før de er gamle til at kunne forstå det. Så mangler du et brætspil til voksne når du er sammen med dine venner, vil du med sikkerhed kunne finde et godt brætspil hos os. 

Brætspillets historie 

Brætspil har eksisteret i rigtig mange år. Man har fundet tegn og levn fra fortiden, som viser, at det første brætspil kan spores tilbage næsten 6000 år før vores tid. Det første brætspil man har fundet spor af er brætspillet Mancala, hvilket i Danmark er bedre kendt under navnet Kalaha. Tilbage i tiden var brætspil noget mere primitive og bestod af spil med sten og andre genstande som kan findes i naturen. Det ældste brætspil man har fundet tegn på, stammer fra Mellemøsten, men der kan findes forhistoriske tegn på brætspil i mange andre dele af verdenen også. Udover Mellemøsten er der også mange tegn på gamle brætspil fra blandt andet Egypten, Kina og Tyskland. Udover disse er der fundet spil fra Skandinavien helt tilbage fra vikingetiden, i et brætspil kaldet Hnefatafl. Siden dengang er der kommet mange flere brætspil, og nogle spil spilles over hele verdenen, som eksempelvis det klassiske spil skak. 

I moderne tid er brætspil oftest lavet af plastik og der er større variation af forskellige brætspilstyper. Spil som skak og poker er blevet en sport i nyere tid, men størstedelen af brætspil er blot lavet til hyggelige stunder med børn, venner og familie.