LegekædenSpilEscape room spil

Escape room spil

13 produkter
13 produkter
EXIT DEN FORLADTE HYTTE
Exit den forladte hytteBrætspil
149,95 DKK
Exit den forladte hytte
EXIT DET HEMMELIGE LABORATORIUM
KUN KLIK & HENT
Exit det hemmelige laboratoriumBrætspil
149,95 DKK
Exit det hemmelige laboratorium
EXIT DEN SUNKNE SKAT
Exit den sunkne skatBrætspil
149,95 DKK
Exit den sunkne skat
EXIT Den Gådefulde Villa
KUN KLIK & HENT
Exit den gådefulde villaBrætspil
149,95 DKK
Exit den gådefulde villa
EXIT DØDEN PÅ ORIENTEKSPRESSEN
KUN KLIK & HENT
Exit døden på orientekspressenBrætspil
149,95 DKK
Exit døden på orientekspressen
Exit Det mystiske museum
KUN KLIK & HENT
Exit Det mystiske museumBrætspil
149,95 DKK
Exit Det mystiske museum
EXIT Den Glemte Ø
Exit den glemte øBrætspil
149,95 DKK
Exit den glemte ø
Escape Room
Escape roomBrætspil
379,95 DKK
Escape room
Escape Room 2 DANSK
Escape Room 2 DANSKBrætspil
299,95 DKK
Escape Room 2 DANSK
EXIT Spøgelseshuset
Exit spøgelseshusetBrætspil
149,95 DKK
Exit spøgelseshuset
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Røveri på museetBrætspil
229,95 DKK
(1)
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Sabotage til søs
Cluedo Sabotage til søsBrætspil
229,95 DKK
Cluedo Sabotage til søs
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen
Cluedo Forræderi i herskabsvillaenBrætspil
229,95 DKK
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen

Escape room spil

Hvis du er blandt de mange som elsker escape rooms, er du kommet til det rette sted. Escape rooms er vokset i popularitet og man kan finde escape room i både store og mindre byer. Escape rooms foregår således, at man alene eller med sin gruppe bliver placeret i et rum. Her bliver man givet en mystisk opgave som man skal løse. Mange escape rooms har døre, pengeskabe eller andet, som kræver en lås eller pinkode som kan findes i rummet. Hos Legekæden kan vi ikke tilbyde dig at komme i et escape room, men vi kan tilbyde at tage oplevelsen af escape room med hjem til stuebordet.

Escape room spil

Hos Legekæden har vi et stort udvalg af escape room spil. Ligesom et rigtigt escape room, skal man løse diverse opgaver og gåder hurtigst muligt på tid. Vi anbefaler at spille escape room spil sammen med venner og/eller familie, da det både er sjovere og bedre, hvis man er god til at arbejde sammen. Escape room spil giver mulighed for, at fordybe sig i en helt ny verden for en stund sammen med de øvrige deltagere. Udover at skulle løse opgaver og gåder, foregår escape room spil i sit helt eget univers. Et escape room spil kunne for eksempel handle om, at undslippe et fængsel, stoppe en dødelig virus, stoppe en atombombe fra at affyre eller noget helt andet.

Escape room spil og escape rooms generelt er supergod træning for din hjerne. I et escape room spil, skal man bruge hovedet til, at løse diverse gåder og opgaver. For at løse disse, skal man ofte bruge mere end ét forsøg og kræver at man tænker ud af boksen. Årsagen til det er sjovest og bedst at løse et escape room spil sammen med er, at man kan kombinere deltagernes forskellige styrker til, at løse gåderne så hurtigt som muigt. 

Find dine Escape room spil hos Legekæden

Hos Legekæden elsker vi escape room spil og kan tilbyde et stort udvalg af forskellige spil. Vores escape room spil er lige så spændende som at besøge et rigtigt escape room, og kræver at du og dine medspillere arbejder sammen for at løse forskellige gåder og opgaver på tid.

Vi er især begejstrede for vores EXIT spil, som er en serie af escape room spil, der er super populære på grund af deres spændende og udfordrende gåder. Vores EXIT spil er også velegnede til familier med børn, da mange af spillene kan spilles af børn helt ned til 10 år. Så hvis du er på udkig efter en spændende og sjov aktivitet til en aften derhjemme, så er vores escape room spil et oplagt valg.