LegekædenLegetøj

schleich®

leg topbanner schleich

schleich® dyr for alle

På denne side kan du opdage et bredt udvalg af de imponerende schleich® dyr. De er berømte for at skabe naturtro og ekstremt detaljerede dyrefigurer. Schleich® tilbyder et omfattende sortiment af smukke figurer, der repræsenterer et væld af forskellige dyr.

Shop schleich® efter kategori

schleich_wizarding-world

schleich® Harry Potter™

Se udvalget her
DINO
Se udvalget her
EC
Se udvalget her
FW
Se udvalget her

Shop schleich® efter alder

schleich®

Her på siden finder du alle de flotte schleich® dyr. De er kendt for at lave virkelige og utroligt detaljerede figurer af dyr. Schleich® har et helt univers fyldt med flotte figurer af mange forskellige dyr. schleich® har et særligt godt øje til detaljer, hvilket får de mange schleich® dyr til at fremstå utroligt virkelige.  kan bruges til en masse spændende leg for børn da schleich® har mange dyr såvel som dinosaurer og eventyrlige dyr.

schleich® dyr for alle 

I det store schleich® univers finder du alverdens dyr. Ligegyldigt om det er dyr til bondegården, store dinosauere eller noget helt tredje vil du kunne finde Schleich® dyr som passer til lige netop dit barn. Hvis dit barn går til ridning eller blot er helt vild med heste, vil de med fordel kunne besøge produktserien schleich® HORSE CLUB. Denne serie indeholder en masse forskellige heste af forskellige racer og størrelser som er supersjove at lege med. Er dit barn fascineret af vilde store dyr som løver, isbjørne eller dinosauere, kan disse Schleich® dyr findes i produktserierne schleich® WILD LIFE og schleich® DINOSAURS.

Udover virkelige dyr har schleich® også eventyrlige skabninger som eksempelvis flotte enhjørninger. Denne serie hedder schleich® BAYALA® og indeholder en række forskellige enhjørninger med flotte horn og farverige vinger. Udover enhjørninger har Schleich® også skabt deres helt egne eventyrlige dyr. Disse dyr kan findes i schleich® ELDRADOR® serien. Schleich® ELDRADOR® kombinerer eksisterende dyr men giver dem et sejt og farligt twist. Et eksempel på dette kunne være den farlige ildtyr eller lavaskorpionen med sin skarpe bideklo. 

Kombiner schleich® dyr med andet legetøj

Med schleich®'s store udvalg af forskellige dyr og skabninger er der rig mulighed for at kombinere dine schleich® dyr med andet legetøj. De er supergode at kombinere sammen med andre legetøjsdyr samt dukker og figurer. Grundet de mange forskellige schleich® dyr er der masser af plads til at eksperimentere med diverse forskellige lege og scenarier. Det er kun fantasien som sætter grænserne! 

Køb schleich® dyr online hos Legekæden

Hos Legekæden finder du et stort udvalg af schleich® dyr. Vi har schleich® dyr indenfor alle produktserier så du med sikkerhed kan finde lige det eller de dyr du går og leder efter. Gå på opdagelse i det schleich® univers her hos Legekæden