LegekædenSkole Drikkedunke

Drikkedunke

3 produkter
3 produkter
LEGO drikkedunk
LEGO drikkedunk FriendsBørneartikler div.
69,95 DKK
(0)
LEGO drikkedunk Friends
Termoflaske M/KOP Beckmann Sort 400 ML
Termoflaske Beckmann sort 400 ml m/låsemekanismeBørneartikler div.
179,00 DKK
(0)
Termoflaske Beckmann sort 400 ml m/låsemekanisme
Termoflaske M/KOP Beckmann Berry 400 ML
Termoflaske Beckmann berry 400 ml m/låsemekanismeBørneartikler div.
179,00 DKK
(0)
Termoflaske Beckmann berry 400 ml m/låsemekanisme

Drikkedunke

Drikkedunke og drikkeflasker er praktiske at have med i skole. Med en drikkedunk slipper du for at skulle løbe frem og tilbage for, at hente vand eller andet væske du kunne have i din drikkedunk. Hos Legekæden har vi et stort udvalg af drikkeflasker og drikkedunke til børn. Vi har drikkedunke i diverse forskellig designs og farver. I vores sortiment finder du almindelige drikkedunke, termo drikkedunke, drikkedunke med sugerør og alt ind i mellem. Hos Legekæden finder du drikkedunke fra brands som Beckmann, Tinka, LEGO® mm. 

Drikkedunk til skolebrug 

Vand er vigtigt for os som mennesker, hvilket gælder for både børn og voksne. Vores krop består af 65% vand, hvilket understøtter vigtigheden af, at holde kroppens balance ved lige. Den bedste måde, at holde kroppens vandbalance intakt er ved at have en drikkedunk eller drikkeflaske. Med en drikkedunk sikrer du, altid at have en beholder med vand lige ved hånden, hvilket gør det væsentligt nemmere at sikrer en god vandbalance. 

Som skolebarn er det særligt vigtigt at få nok væske gennem dagen. Får man ikke nok væske i løbet af dagen, kan det have store konsekvenser på lang sigt. Får man ikke nok væske, kan det forårsage hovedpine, svimmelhed og nedsat koncentrationsevne. Nedsat koncentrationsevne er særligt problematisk for børn i skolen, da det i denne alder hvor de lærer mange af de ting, som ligger grund for en succesfuld fremtid. Derfor anbefales det, at anskaffe en drikkedunk eller drikkeflaske til sit barn i en meget ung alder, så man kan vænne dem til at drikke vand tidligt i deres liv.

Drikkedunk til sport og idræt

Man skal gennemsnitligt indtage 1,5 liter vand om dagen for, at vedligeholde kroppens væskebalance. Dog kan dette være forskelligt fra person til person, afhængigt af genetik og aktivitetsniveau. Hvis dit barn går til sport eller har idræt i skolen, er det vigtigt at de husker at drikke vand gennem denne periode. Årsagen til man skal drikke mere vand når man er fysisk aktiv, er fordi man bliver dehydreret når man er fysisk aktiv. Får man ikke den nødvendige mængde vand når man træner, kan man opleve svimmelhed og i værste tilfælde besvime eller andet. 

Den praktiske termo drikkedunk

At opnå det daglige indtag på 1,5 liter vand om dagen, kan for mange være svært. Dette kan være fordi man ikke er vant til, at drikke så meget vand, eller blot synes det smager kedeligt. Det er svært at drikke 1,5 liter vand hvis det er stuetemperatur. Dette kan dog fikses ved at anskaffe sig en termo drikkedunk til sit barn. Med en termo drikkedunk sikrer du, at indholdet holder sig koldt eller varmt afhængigt af hvad du har i drikkedunken. Vi har forskellige termo drikkedunke, termoflasker og termokrus i vores sortiment, som du kan finde her. 

Drikkedunk med sugerør til børn

Hos Legekæden finder du drikkedunke med sugerør, som kan bruges i alle aldre, men er væsentligt bedre til små børn. Årsagen til at drikkedunk med sugerør er god til små børn, er fordi de er lettere at håndtere. Børn generelt og især mindre børn, er mere klodset og har ikke lige så god motorik som en voksen. En drikkedunk med sugerør gør det nemmere for barnet, at drikke uden at spilde. Vores drikkedunke med sugerør fås i passende størrelse til et mindre barn med masser af seje designs.