LegekædenLegetøj

Ninja Turtles

13 produkter
13 produkter
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Michelangelo
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures MichelangeloLegetøjsfigurer
119,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Michelangelo
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Leonardo
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures LeonardoLegetøjsfigurer
119,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Leonardo
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Donatello
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures DonatelloLegetøjsfigurer
119,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Donatello
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Donatello
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay DonatelloLegetøjsfigurer
169,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Donatello
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Leonardo
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay LeonardoLegetøjsfigurer
169,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Leonardo
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Raphael
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures RaphaelLegetøjsfigurer
119,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Figures Raphael
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Raphael
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay RaphaelLegetøjsfigurer
169,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Raphael
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Michelangelo
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay MichelangeloLegetøjsfigurer
169,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Basic Roleplay Michelangelo
Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van
Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery VanLegetøjsfigurer
499,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van
Funko! POP Disney: Pumpkin King(GLOW)
Funko! POP Disney: Pumpkin King(GLOW)Samleserier
139,95 DKK
(0)
Funko! POP Disney: Pumpkin King(GLOW)
loungefly MINI Rygsæk Ninja Turtles
loungefly MINI Rygsæk Ninja TurtlesSamleserier
649,95 DKK
(0)
loungefly MINI Rygsæk Ninja Turtles
Turtles Skate Mayhem Legesæt
Turtles Skate Mayhem LegesætLegetøjsfigurer
429,95 DKK
(0)
Turtles Skate Mayhem Legesæt
Turtles Mutant Mayhem Rocksteady Cycle
Turtles Mutant Mayhem Rocksteady CycleLegetøjsfigurer
299,95 DKK
(0)
Turtles Mutant Mayhem Rocksteady Cycle

Ninja Turtles legetøj

Er dine børn vilde med de seje Ninja Turtles? Så er du kommet til det rette sted! Vi har samlet det bedste Ninja Turtles legetøj, der vil bringe timevis af sjov og leg. Uanset om det er til indendørs eller udendørs aktiviteter, finder du alt, hvad du har brug for lige her. Læs videre for at opdage spændende legetøj, der vil få dine børn til at føle sig som ægte ninjahelte!

Sjov leg med seje figurer fra Ninja Turtles

De seje Ninja Turtles er tilbage, og de er klar til at bringe masser af sjov og spænding ind i dit hjem! Vores udvalg af ninja turtles legetøj er fyldt med spændende karakterer og actionfyldt udstyr, der vil give dine børn en fantastisk legeoplevelse.

Tag for eksempel Leonardo. Han er den taktiske leder af Ninja Turtles og har en badass attitude. Med hans særlige sværd kan han bekæmpe enhver fjende, der står i vejen for retfærdighed. Børnene vil elske at lave deres egne actionfyldte eventyr med denne seje figur!

Hvis dine børn er mere til den lidt mere temperamentsfulde type, så er Raphael det perfekte valg. Han er den ultimative knojernskriger og har en holdning, der kan matche. Med hans berygtede sais våben kan han give enhver skurk en på opleveren. Dine børn vil helt sikkert føle sig som rigtige ninjahelte, når de leger med Raphael!

Men det stopper ikke her! Vi har også et fantastisk udvalg af Ninja Turtles tilbehør, der vil bringe endnu mere spænding til legen. Med vores Ninja Turtles legetøj kan dine børn klæde sig ud som deres yndlingsninja, udstyre sig med vilde våben og skabe kaos overalt hvor de går! Fra Ninja Turtles maske og bælte til Ninja Turtles våben og actionfigurer, har vi alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative ninjaleg.

Uanset om dine børn er fans af Leonardo, Raphael eller en af de andre Ninja Turtles, vil vores legetøj bringe deres fantasi til live og give dem mulighed for at være helte i deres egne eventyr. De kan kæmpe mod onde skurke, redde verden og vise deres ninjaevner, alt imens de har det sjovt og lærer vigtige værdier som teamwork og retfærdighed.

Så hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store udvalg af Ninja Turtles legetøj og kostumer til dine børn. Lad dem udforske en verden af spænding, action og fantasi, og se deres øjne lyse op af glæde, når de får fingrene i deres nye Ninja Turtles legetøj. Vi garanterer timevis af sjov og leg.

Mød de fire fantastiske Ninja Turtles

Leonardo, Raphael, Michelangelo og Donatello er klar til at bringe mayhem til dit hjem! Disse seje Ninja Turtles er fyldt med personlighed og er klar til at redde verden med deres unikke evner og vilde våben.

Leonardo er den taktiske leder af gruppen, og han er klar til at bekæmpe enhver fjende, der står i vejen for retfærdighed. Med sit særlige sværd kan han skære igennem alt, der kommer i hans vej. Han er den perfekte figur for børn, der elsker at lave deres egne actionfyldte eventyr.

Raphael er den temperamentsfulde type, der ikke er bange for at komme i kamp. Med sine berygtede sais våben kan han give selv den mest frygtindgydende skurk en på opleveren. Dine børn vil føle sig som rigtige ninjahelte, når de leger med Raphael.

Donatello er den tekniske guru i Ninja Turtles-gruppen. Han er ekspert i at bygge og reparere alt, og hans intelligens og opfindsomhed er uvurderlig for teamet. Med sit unikke våben, en bō-stav, kan Donatello angribe fjender på afstand og forsvare sig selv og sine venner. Hans evne til at tænke hurtigt og løse problemer gør ham til en uundværlig ninja turtle. Børnene vil elske at lege med Donatello og udforske hans tekniske færdigheder i deres egne eventyr. Så tilføj Donatello til din samling af Ninja Turtles legetøj og se dine børns fantasier tage fart!

Michelangelo er den sjove og livlige ninja turtle, der altid er klar til at sprede glæde og humor i gruppen. Han elsker at feste og have det sjovt, men lad dig ikke narre af hans legesyge attitude - han er stadig en dygtig kæmper og en vigtig del af teamet.

Med sine nunchaku våben kan Michelangelo angribe sine fjender med hurtige og præcise slag. Han bruger sin smidighed og speed til at undgå angreb og overrumple sine modstandere. Børnene vil have det sjovt med at efterligne hans bevægelser og skabe deres egne actionfyldte scener.

Michelangelo er også kendt for sin store appetit, og hans forkærlighed for pizza er legendarisk. Han elsker at spise og er altid på udkig efter nye og spændende smagsoplevelser. Dine børn kan lege køkken med Michelangelo og lave deres egne "pizza party" eventyr.

Men det er ikke kun figurerne, der gør Ninja Turtles legetøjet så fantastisk. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, der vil bringe endnu mere action til legen. Dine børn kan klæde sig ud som deres yndlings Ninja turtle.