LegekædenLegetøj

Magna-Tiles

8 produkter
8 produkter
Magna-Tiles Classic 32 stk.
Magna-Tiles Classic 32 stk.Konstruktion
429,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Classic 32 stk.
Magna-Tiles Safari Animals 25 stk.
Magna-Tiles Safari Animals 25 stk.Konstruktion
379,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Safari Animals 25 stk.
Magna-Tiles Arctic Animals 25 stk.
Magna-Tiles Arctic Animals 25 stk.Konstruktion
379,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Arctic Animals 25 stk.
Magna-Tiles Builder 32 stk.
Magna-Tiles Builder 32 stk.Konstruktion
399,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Builder 32 stk.
Magna-Tiles Deluxe 48 stk.
KUNGLSLEVERING
Magna-Tiles Deluxe 48 stk.Konstruktion
599,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Deluxe 48 stk.
Magna-Tiles Classic 100 stk.
KUNGLSLEVERING
Magna-Tiles Classic 100 stk.Konstruktion
899,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Classic 100 stk.
Magna-Tiles Jungle Animals 25 stk.
Magna-Tiles Jungle Animals 25 stk.Konstruktion
379,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Jungle Animals 25 stk.
Magna-Tiles Metropolis 110 stk.
KUNGLSLEVERING
Magna-Tiles Metropolis 110 stk.Konstruktion
1099,95 DKK
(0)
Magna-Tiles Metropolis 110 stk.

Magna-Tiles

Her finder du et stort udvalg af konstruktionslegetøj i form af de populære Magna-Tiles. Der findes et hav af forskellige konstruktioner man kan lave med dette magnetiske legetøj som åbner op for ens kreative side.

Magna-Tiles er sjovt og lærende legetøj

Magna-Tiles er ikke bare sjovt, men også utrolig lærende for børn at lege med. Børn kan allerede begynde at lege med fra de er 3 år gamle. For at kunne bygge skal man tillære sig en forståelse for både geometri og matematik generelt. De forskellige former har forskellige funktioner bruges forskelligt afhængigt af hvad man ønsker at bygge. Dette åbner for en rigtig mulighed for at tilegne sig ny viden som kan bruges i både skolen og barnets fremtidige liv.

Udover at Magna-Tiles er et fantastisk produkt til at lære om former, styrker det også ens finmotorik når man sammensætter de forskellige former. Selvom legetøjet kan bruges af børn fra alderen 3 år er det også supersjovt legetøj for større børn. De mange farver og muligheder gør at man virkelig kan fordybe sig.

Stort udvalg af forskellige sæt med Magna-Tiles

Udover de helt generiske Magna-Tiles findes der også sæt med specifikke temaer. Blandt disse finder du:

Magna-Tiles Safari Animals som tager udgangspunkt i jordens vilde dyr fra savannen. Dette åbner op for sjov leg som kan kombineres med andet legetøj også. Med denne serie får man selvfølgelig velkendte former og figurer som man kender. Derudover medfølger der også vilde dyr som en abe, løve, giraf og elefant. Safari Animals serien kan kombineres med øvrige Magna-Tiles.

Magna-Tiles Builder er blandt de mest populære sæt for Magna-Tiles entusiaster. Denne serier indeholder køretøjer til konstruktion af dit næste projekt. Byg køretøjerne og læg vejbanen for dem at køre på og få byggeoplevelsen til at endnu sjovere! Udover køretøjer og vejbane indeholder Builder sættet også de normale former som kan bruges med alle øvrige Magna-Tiles.

Magna-Tiles Arctic Animals tager udgangspunkt i de koldeste steder på jorden. Med dette sæt får man arktiske dyr som en hval, isbjørn og søløve. Derudover får man også flotte former til konstruktion med et isnende design af snefnug og flotte farver.

Magna-Tiles Jungle Animals får du flot sæt med jungle tema. De tiles som man får med her er i flotte farver man finder i junglen som brun og grøn med print af poter, blade og andet. Udover dette får man også flotte figurer med af dyr som en flodhest, tiger, leopard, dovendyr og andre.

Historien bag Magna-Tiles

Magna-Tiles blev skabt af en i Japan. De blev lavet af en japansk matematikprofessor som ville gøre det sjovt for sine elever at lære om former og matematik. Særligt for børn er det effektivt for deres læring kunne interagere med formerne til at hjælpe med forståelsen af geometri.

I 1996 fandt en amerikansk forretningsmænd Magna-Tiles da han var på tur i Japan. Han købte rettighederne til det og navngav det Magna-Tiles. Siden er de blevet blandt det mest populære konstruktionslegetøj på markedet og holder fortsat denne position.

Køb Magna-Tiles online hos Legekæden

Hos Legekæden finder du et stort udvalg af Magna-Tiles. Vi har flere forskellige byggesæt i vores sortiment som dit barn kan kombinere til at lave fantastiske konstruktioner mens de lærer om former mens de har det sjovt. Udover forskellige byggesæt kommer de også i forskellige størrelser så du er sikker på at kunne finde lige det du mangler i vores udvalg.