Legekæden

Kundeklub medlemsvilkår

Kære kunde Velkommen til vores kundeklub. Inden nu tilmelder dig, er det vigtigt at du læser nedenstående vilkår og betingelser for dit medlem-skab, så du er klar over hvad dit medlemskab går ud på, herunder hvad du accepterer som led i dit medlemskab.

Kundeklubben administreres af Indeks Retail Butik A/S, der driver kundeklubben samt onlineplat-formene www.bog-ide.dk og www.legekæden.dk. Indeks Retail Butik A/S er datterselskab til Indeks Retail A/S, der fungerer som kædekontor for landets Bog & idé og Legekæden butikker.

Oprettelse af medlemskab

Oprettelse i vores kundeklub kan ske ved at tilmelde sig på www.bog-ide.dk, www.legekæden.dk, i APP’en eller i en af vores mange bog & idé eller Legekæden butikker. Det er obligatorisk at angive dit telefonnummer og e-mailadresse ved oprettelse online. Ved oprettelse i en Bog & idé eller Legekæden butik, angiver du blot dit telefonnummer, hvorefter du modtager en sms med link til færdiggørelsen af din klubprofil. For at få adgang til alle dine medlemsfordele forudsættes det, at du færdiggører din profil. Efter tilmelding sender vi dig en velkomstmail. 

Ved oprettelse af medlemskab i kundeklubben, får du dit eget personlige medlemsnummer koblet på din profil. Dette nummer er personligt, men må gerne anvendes af personer i din husstand. For at få adgang til klubtilbud ved køb i butik, oplys da om dit medlemsnummer (alternativt telefonnummer) for at få koblet købet på dit medlemskab.

Profilside

Du kan til hver en tid tilgå dit medlemskab på profilsiden på enten www.bog-ide.dk, www.legekæden.dk eller i appen, som du logger ind på med den e-mail og password, du angav ved oprettelse af medlemskabet.

Her kan du ændre dine oplysninger, se ældre kvitteringer, tilgå præferencer for markedsføring og til hver en tid afmelde dit medlemskab i kundeklubben under ”profilindstillinger”.

 

Tilladelser

Når du giver tilladelse til markedsføring, giver du samtidig samtykke til at Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) må sende dig e-mails, SMS-beskeder og/eller push-beskeder. Disse kan blandt andet indeholde følgende:

E-MAIL

• Nyheder, aktiviteter i butikkerne, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og øvrige henvendelser.
• Service-e-mails, herunder fødselsdagshilsen, påmindelse om uafsluttede kurve, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for samt øvrige mails baseret på din adfærd eller manglende adfærd på vores websites.

SMS

• Gode tilbud og kampagner samt nyheder og aktiviteter i butikkerne.
• Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke, klubprofil og købshistorik.

PUSH

• Nyheder, tilbud og kampagner i appen
• Servicemeddelelser

Interesser

Når du tilmelder dig vores kundeklub, bliver du medlem hos Indeks Retail Butik A/S, der varetager kundeklubben for de to kæder Bog & idé og Legekæden. Ved tilmelding har du mulighed for at give samtykke til markedsføring baseret på dine valgte interesseområder. Med interesser menes, hvem du er interesseret i at modtage e-mail/sms/push fra. Når du giver samtykke til markedsføring, kan du vælge mellem interesserne Bog & idé og/eller Legekæden. Du kan til hver en tid til- eller fravælge interesser på din profilside eller via ’opdatér oplysninger ’-linket i bunden af e-mails og SMS-beskeder fra Bog & idé eller Legekæden.
Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger

I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede informationer. Herunder er eksempler på hvad de enkelte indsamlede informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):
For- og efternavn anvendes til at sende dig mere personligt indhold, enten gennem e-mail eller SMS.

Butik anvendes til at sende dig invitationer til arrangementer i den valgte butik samt til at sende dig geografisk opdelte information og tilbud.

Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er – samtidig vil det blive anvendt i forhold til lave invitationer til lokale arrangementer.

Fødselsdag kan benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende eventuelle rabatkoder, din alder og ønske tillykke med fødselsdagen.

Interesser vil blive anvendt til at sende dig ekstra nyheder og informationer indenfor din angivne interesse og øvrige varer relateret til dine valg. Det vil ligeledes anvendes til at højne vores mulighed for at give dig information om de områder, som du har valgt i din tilmelding/opdatering. Det er ikke afgrænset til kun at sende dig specifikt indhold vedrørende én eller flere af dine interesser. Denne liste vil løbende blive opdateret i forhold til vores vare-kategorier.

Købshistorik vil blive anvendt til at informere dig om nye varer på hylden, give mulighed for at lave genkøb på tidligere købte varer og relaterede varer ud fra tidligere køb.

Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder i forbindelse med produkt-anbefalinger, adfærd omkring login, sidste besøg på websitet mv.

Børn under 13 år

Bog & idé og Legekæden udsender ikke materiale direkte til børn under 13 år, hvilket vores disclaimer gør opmærksom på. Hvad angår deltagelse i aktiviteter, brug af medlemstilbud, deltagelse i konkurrencer m.v. deltager børn under 13 år på lige vilkår med øvrige klubmedlemmer.
Forældre/værger til børn under 13 år kan til enhver tid få oplyst de data/slettet data på barnet Klubben har indsamlet om deres barn. Som forælder eller værge for et barn, der er under 13 år på det tidspunkt, hvor vi har indsamlet personlige oplysninger, har du ret til at få overblik over og få personlige oplysninger slettet, og at nægte at tillade yderligere indsamling eller brug af information. For at kunne gøre dette skal du kontakte os på mail: [email protected]
En forælder eller værge, der ønsker at få overblik over personlige oplysninger vedrørende deres barn/børn skal angive det fulde navn og adresse på det barn/de børn, det drejer sig om, samt angive deres egen e-mail adresse til brug for verifikation og kontakt.

Vi vil ikke sælge, udleje eller på anden måde videregive personlige oplysninger fra børn under 13 år til noget firma. Kun pga. en retskendelse eller vidnestævning, eller en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed vil de blive udleveret til den respektive myndighed.

Vi hverken kan eller vil opstille betingelser, der påtvinger eller opfordrer børn til at give personlige oplysninger, der ligger ud over, hvad der med rimelighed er nødvendigt for at deltage i en aktivitet på vores hjemmeside.

Det er tilladt for børn under 13 år at deltage i konkurrencer på www.bog-ide.dk

Oplysninger om din online konto eller klub medlemskab

Hos Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) ønsker vi at frembringe produkter og service af høj kvalitet og at opbygge længerevarende relationer med vores kunder. Sådanne relationer bygges på gensidig tillid.

Du kan få overblik over, hvilke personlige oplysninger og/eller trække dit samtykke til dit medlemskab af klubben tilbage ved at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringsmails, ved at logge ind på din medlemsside eller ved at kontakte kundeservice på [email protected]

Det kan blive nødvendigt for Indeks Retail Butik A/S at ændre dets online politik vedrørende beskyttelse af persondata fra tid til anden for at følge med i en evigt omskiftelig verden. Hvis der sker ændringer, der væsentligt, eller på en ugunstig måde, påvirker dit medlemskab online beskyttelse af persondata eller sikkerhed, vil du blive bedt om at godkende nye vilkår og betingelser.

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Indeks Retail Butik A/S, Mossvej 2, 8700 Horsens, CVR nr.: 59948628, Tlf.: 76 75 20 00.

Udmeldelse

Udmeldelse af kundeklubben kan ske på følgende måder:

  • Ved at sende en mail herom til [email protected].
  • Ved at afmelde kundeklubben på din profilside på enten www.bog-ide.dk eller www.legekæden.dk eller på appen.

Bemærk, det er ikke muligt at afmelde dit medlemskab i en butik.
Ved udmeldelse slettes din profil og alt tilhørende data.
Ændringer af medlemsvilkår
Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles via e-mail til alle medlemmerne. Dette vil være en servicemeddelelse og forudsætter dermed ikke markedsføringssamtykke.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af bog-ide.dk eller legekæden.dk. accepterer.

Udbyder :