LegekædenSkole SkoletaskerSatch skoletasker

Satch skoletasker

6 produkter
6 produkter
Satch Pack Bloomy Breeze
PRISMATCH
Satch Pack Bloomy BreezeSkoletasker
999,95 DKK
(0)
Satch Pack Bloomy Breeze
Satch Pack Troublemaker
PRISMATCH
Satch Pack TroublemakerSkoletasker
999,95 DKK
(0)
Satch Pack Troublemaker
Satch pack jurassic jungle 30l
GLSPRISMATCH
Satch pack jurassic jungle 30lSkoletasker
999,95 DKK
(0)
Satch pack jurassic jungle 30l
Satch swaps neon pink
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
GLSOUTLET
Satch swaps neon pinkSkoletasker
39,95 DKK
(0)
Satch swaps neon pink
satch pack pink supreme 30l
GLSPRISMATCH
satch pack pink supreme 30lSkoletasker
999,95 DKK
(0)
satch pack pink supreme 30l
Satch Pack Lazy Daisy
PRISMATCH
Satch Pack Lazy DaisySkoletasker
999,95 DKK
(0)
Satch Pack Lazy Daisy

Satch skoletasker

Satch er et brand som er eksperter inden for produktion af skoletasker, rygsække, penalhuse samt andre typer af produkter til opbevaring af diverse ting. Hos Legekæden har vi et stort udvalg af skoletasker og rygsække fra Satch til både drenge og piger. Vi har Satch skoletasker i mange forskellige designs, størrelser og typer. Udover skoletasker kan du også se vores udvalg af Satch penalhuse her.

De tre typer Satch skoletasker

Satch laver skoletasker til alle aldre og størrelser. Dette sikres med de forskellige farver og designs, men i særdeleshed på grund af de tre forskellige modeller af skoletasker de laver. Fælles for Satch skoletaskerne er, at de kan justeres i højden så de kommer til at sidde godt og ergonomisk på barnets ryg. Dette sikrer at skoletasken kan bruges mange år frem så man slipper for at skulle udskifte skoletasken når barnet vokser.

Satch Pack skoletasken er den originale model. Satch Pack er en bæredygtighed og ergonomisk skoletaske, som kan indeholde op til 30 liter og vejer blot 1200 gram. Med en Satch Pack skoletaske kan man justere pasformen afhængigt af højde mellem 140cm-180cm. Satch Pack skoletasken er yderst praktisk med de mange organisere rum både indvendigt og udvendigt.

Satch Match er den anden type skoletaske. Satch Match skoletasken er en større model af Satch Pack som kan inddeles i flere rum. En Satch Match skoletaske indeholder som udgangspunkt 30 liter ligesom en Satch Pack, men kan udvides til at kunne indeholde 35 liter istedet.

Satch Sleek er den sidste af de tre typer af skoletasker. Satch Sleek skoletasken er mindre end de to ovenstående. Denne skoletaske indeholder blot 24 liter og vejer kun 1100 gram. Skoletasken Satch Sleek er designet til børn som er spinkelt bygget.

En bæredygtig og ergonomisk skoletaske fra Satch

Satch er en virksomhed som går meget op i bæredygtighed. Satch skoletasker bliver produceret ved brug af PET-flasker. Satch har fundet nøglen til at lave skoletasker af høj kvalitet og komfort på en miljøvenlig og bæredygtig måde. Til produktion af én Satch Pack skoletaske bruges der 25 PET-flasker. Satch producerer alle tre typer skoletasker ved brug af PET-flasker.

Satch skoletasker er lavet med et formål om at være praktisk og komfortabel. En skoletaske er ofte meget tung, da man skal have plads til bøger, madkasse, computer, penalhus og en masse andre ting. Den tunge vægt af en skoletaske kan give rygproblemer hvis ikke man får en skoletaske, som sidder rigtigt på ryggen. Satch ligger vægt på at lave ergonomiske skoletasker som yder den bedste komfort og skåner ryggen.

Har satch skoletasker vind- og vandafvisende materialer?

Ja, Satch skoletasker er lavet af høj kvalitet og holdbare materialer, der er både vind- og vandafvisende. Dette gør dem ideelle til at beskytte dit barns skoleartikler mod de elementer, der kan påvirke dem under daglige ture til og fra skolen. Så hvis du leder efter en pålidelig og holdbar skoletaske, er Satch et godt valg.

Udover Satch har vi hos Legekæden også skoletasker fra en masse andre brands. Du kan se hele vores udvalg af skoletasker her.