LegekædenLegetøj

NERF

Hasbro_Brands_2024_banners_NERF-banner

NERF

Er du vild med action og er du god til at sigte og trykke på aftrækkeren? Så er NERF helt sikkert noget for dig. Både børn og voksne kan slippe fantasien løs, når det handler om at lege kamp og at have en masse timers aktiv leg sammen.

23 produkter
23 produkter
NERF SPORTS VORTEX ULTRA GRIP
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF sports vortex ultra gripAction
175,00 DKK
NERF sports vortex ultra grip
NERF ULTRA ONE
KUNGLSLEVERING
NERF ultra oneAction
349,95 DKK
NERF ultra one
NERF Elite 2.0-genopfyldningspakke med 50
NERF Elite 2.0-genopfyldningspakke med 50Action
99,95 DKK
NERF Elite 2.0-genopfyldningspakke med 50
NERF BESKYTTELSESBRILLER
NERF BESKYTTELSESBRILLERAction
99,95 DKK
NERF BESKYTTELSESBRILLER
NERF ELITE 2.0 EAGLEPOINT RD 8
NERF elite 2.0 eaglepoint rd 8Action
299,95 DKK
(8)
NERF elite 2.0 eaglepoint rd 8
NERF ULTRA 20 DART REFILL
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF ultra 20 dart refillAction
60,00 DKK
NERF ultra 20 dart refill
NERF MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF MINECRAFT ENDER DRAGONAction
499,95 DKK
NERF MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF Fortnite dual pack
NERF Fortnite dual packAction
299,95 DKK
NERF Fortnite dual pack
NERF ELITE 2.0 DOUBLE PUNCH
NERF ELITE 2.0 DOUBLE PUNCHAction
399,95 DKK
NERF ELITE 2.0 DOUBLE PUNCH
NERF Super Soaker Rainstorm
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF Super Soaker RainstormVandleg
104,00 DKK
NERF Super Soaker Rainstorm
NERF Elite jr explorer
NERF Elite jr explorerAction
169,95 DKK
NERF Elite jr explorer
NERF Elite Jr Ultimate Starter Set
NERF Elite Jr Ultimate Starter SetAction
249,95 DKK
NERF Elite Jr Ultimate Starter Set
NERF ultra strike
AABATTERIER
NERF ULTRA STRIKEAction
449,95 DKK
NERF ULTRA STRIKE
Nerf Roblox Zombie attack viper strike
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Nerf Roblox Zombie attack viper strikeAction
384,00 DKK
Nerf Roblox Zombie attack viper strike
Nerf Elite 2.0 Duo Targeting Set
Nerf Elite 2.0 Duo Targeting SetAction
99,95 DKK
Nerf Elite 2.0 Duo Targeting Set
NERF Ultra Select
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF Ultra SelectAction
489,00 DKK
(5)
NERF Ultra Select
NERF elite 2.0 shockwave rd 15
NERF ELITE 2.0 SHOCKWAVE RD 15Action
399,95 DKK
NERF ELITE 2.0 SHOCKWAVE RD 15
NERF Elite 2.0 Prospect QS-4
NERF Elite 2.0 Prospect QS-4Action
99,95 DKK
NERF Elite 2.0 Prospect QS-4
NERF Elite 2.0 refill
NERF Elite 2.0 refillAction
59,95 DKK
NERF Elite 2.0 refill
NERF elite 2.0 motoblitz cs-10
AABATTERIER
NERF Elite 2.0 Motoblitz CS-10Action
549,95 DKK
NERF Elite 2.0 Motoblitz CS-10
NERF Roblox arsenal pulse laser
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF Roblox arsenal pulse laserAction
420,00 DKK
NERF Roblox arsenal pulse laser
NERF Elite 2.0 Flip 16
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF Elite 2.0 Flip 16Action
349,00 DKK
(1)
NERF Elite 2.0 Flip 16
NERF Ultra Vision Gear
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
NERF Ultra Vision GearAction
90,00 DKK
NERF Ultra Vision Gear

NERF

Er du vild med action og er du god til at sigte og trykke på aftrækkeren? Så er NERF helt sikkert noget for dig. Både børn og voksne kan slippe fantasien løs, når det handler om at lege kamp og at have en masse timers aktiv leg sammen. NERF er i kampens ånd, det helt rigtige udstyr at vælge, hvis man vil affyre pile.  

Du kender måske i forvejen til NERF og det er ikke utænkeligt, eftersom NERF er verdenskendt. De berømte og farverige NERF blasters har været med til at starte lange episke legeaftaler mellem venner. Vælg din blaster og gør dig klar til at affyre seje aerodynamiske skumpile. 

NERF har avanceret blaster-teknologi, der er velegnet til præcisionsskydning, tag-spil og skydeskivetræning. Du kan helt sikkert finde en NERF blaster, der opfylder dine action-behov. Hvad enten det er præcision, rækkevidde, hurtig opladning, dart-kapacitet eller andet.

Der er et bredt udvalg af NERF-tilbehør tilgængeligt, der kan udruste dig i kamp. Fyld op med ekstra ammunition af skumpile og træn dit sigte med et NERF-målsæt.

NERF Super Soaker

Med de seje NERF Super Soakers har man mulighed for at tage vandlegen eller vandkampen til nye højder. Find den nærmeste vandhane og fyld din Super Soaker vandpistol og planlæg et overraskelsesangreb. Man kan aldrig blive for gammel til at sprøjte med vand på hinanden, når man rammer de varme og solrige dage. Både børn og voksne elsker at lege med vand om sommeren og det er også en fantastisk måde at blive kølet ned på. 

Van(d)vittige og sjove vandpistoler 

Udover almindelig leg med vandballoner er Super Soakers fra NERF det helt oplagte valg, hvis man skal ramme sine modstandere med præcision. Disse farverige NERF Super Soakers fås i mange varianter og egenskaber. Man kan vælge både store og små Super Soakers, der enten kan skyde med én stråle eller flere stråler ad gangen.

Du kan naturligvis vælge den helt klassiske NERF Super Soaker eller du kan udforske udvalget og finde den perfekte, der passer til netop dit behov. Du kan blandt andet vælge en blaster med en større vandbeholder, så du sjældent løber tør for vand eller et, der kan skyde langt. Se udvalget af de mange Super Soakers med forskellige skydefunktioner. 

NERF's historie - Det hele startede med en skumbold

I 1969 henvendte en legetøjsudvikler ved navn Reyn Guyer sig til Parker Brothers, et legetøjsfirma kendt for at skabe brætspil som Monopoly og Cluedo. Efter at Parker Brothers havde set den lette og bløde skumbold, besluttede Parker Brothers at producere den lille skumbold, som man frit kunne kaste med indendørs.

NERF-bolden blev introduceret for første gang i 1969 som "verdens første officielle indendørsbold". Dengang var budskabet: "Smid den indendørs, du kan ikke ødelægge lamper eller knuse vinduer. Du kan ikke gøre babyer eller gamle mennesker fortræd." På daværende tidspunkt blev bolden et kæmpe hit og der blev solgt flere millioner af NERF-bolde ved udgangen af samme år. 

Efter NERF-boldens succes blev der i 1970 produceret en større version af bolden, som fik navnet ”Super NERF Ball”. Som årene gik, blev der lanceret en lang række forskellige sportslige typer af skumbolde.

NERF var et brand under legetøjsfirmaet Parker Brothers indtil Parker Brothers blev opkøbt i 1991 af Hasbro Inc. I dag, er NERF fortsat et legetøjsbrand under Hasbro Inc, hvoraf der bliver lanceret sub-brands som NERF Super Soaker, Fortnite, Roblox og mere. 

Den første NERF blaster 

I slutningen af 80’erne fik NERF endnu engang udvidet deres sortiment. Blandt andet udkom deres nye produkt ”Blast-A-Ball” røret, der gjorde det muligt at affyre skumboldene via lufttryk. Produktet var en succes og i de efterfølgende år, udgav NERF forbedret versioner af ”Blast-A-Ball”. Med de nyere versioner, gjorde de det muligt at affyre flere bolde afsted på samme tid. I starten af 90’erne havde NERF allerede et bredt sortiment af våben-lignende legetøj med blandt andet bue og (skum)pile, Ballzooka, armbrøst og den allerførste NERF dart blaster, der var det første legetøj, der kunne skyde med skumpile med sugekopper.

Historien om den revolutionerende Super Soaker

I 1989 blev den revolutionærende neon-farvet vandpistol introduceret. Den velkendte og farverige vandpistol fik for alvor sit gennembrud i slutningen af 80’erne. På daværende tidspunkt gik vandpistolen under navnet, Power Drencher, men blev nogle år efter omdøbt til Super Soaker 50 og i 2010 til Super Soaker.

Super Soakeren blev opfundet af en amerikansk rumfartsingeniør ved navn Lonnie Johnson fra Atlanta, Georgia. Han fik udviklet sin patenteret lufttryksteknologi i vandpistolerne, hvilket resulterede i evnen til at skyde store mængder vand længere og hurtigere end noget andet produkt på markedet. Super Soaker forblev et separat brand under Hasbro, indtil det blev fusioneret med NERF i 2010 og blev til NERF Super Soaker.