LegekædenLegetøjDukker og tilbehørBaby Born

Baby Born

6 produkter
6 produkter
BABY born Ferie Rullekuffert med Dukkestol
STAERKPRIS
BABY born Ferie Rullekuffert med DukkestolDukker og tilbehør
279,95 DKK
BABY born Ferie Rullekuffert med Dukkestol
BABY born Bear Bag
BABY born Bear BagDukker og tilbehør
199,95 DKK
BABY born Bear Bag
Baby Born magic pige 43 cm
STAERKPRIS
BABY born Magic Girl 43cmDukker og tilbehør
399,95 DKK
BABY born Magic Girl 43cm
BABY born Ferie Puslerygsæk
STAERKPRIS
BABY born Ferie PuslerygsækDukker og tilbehør
129,95 DKK
BABY born Ferie Puslerygsæk
BABY born Bike
BABY born BikeDukker og tilbehør
449,95 DKK
BABY born Bike
BABY born Cykelhjelm 43 cm
BABY born Cykelhjelm 43 cmDukker og tilbehør
179,95 DKK
BABY born Cykelhjelm 43 cm

Baby Born

Velkommen til Baby Born's verden af sjov og leg! Vi er eksperter i at skabe dukker og tilbehør, der vil bringe smil og glæde til børns ansigter. Uanset om det er til indendørs eller udendørs leg, er Baby Born designet til at underholde og stimulere fantasien hos børn i alle aldre. Tag et kig rundt på siden og find den perfekte dukke samt tilbehør til dit barn.

Baby Born er et særligt kendt mærke indenfor dukker og tilbehør til dukker. Baby Born har eksisteret i mange år og laver fortsat deres kendte Baby Born dukker og tilbehør. Du kan finde en masse forskelligt Baby Born tilbehør til deres dukker, som eksempelvis tøj sæt, dukkestole, cykelhjelm og meget andet.

Gør et godt køb med Baby Born

En Baby Born dukke er mere end blot legetøj. En Baby Born dukke giver mulighed for at lære en masse om at passe en lille baby fra en meget ung alder. Dukker fra Baby Born kommer nemlig en række forskellige funktioner, som afspejler hvordan en baby ville opføre sig i virkeligheden. Dette omfatter blandt andet funktioner som at græde når dukken er ked af det, skal have mad og meget andet.

En dukke fra Baby Born kan tages med på bilturen, stranden samt diverse andre aktiviteter og holde dit barn beskæftiget samtidig med at de har det sjovt. Til bilturen vil man eksempelvis kunne have sin Baby Born dukke med i en babystol til bilen, eller skaffe et perfekt tøj sæt til en dejlig varm stranddag.

Lærende leg med Baby Born dukker

Udover at være et supergodt legetøj er Baby Born dukker også et godt værktøj til at lære vigtige ting i livet. Når et barn får sin første Baby Born dukke, giver dette barnet mulighed for at vise en form for ansvar i en meget tidlig alder. Ligesom med en rigtig baby, er det vigtigt at sørge for at den altid har det godt og at man er i stand til at læse signaler, da en baby ikke kan snakke. På den måde kan barnet tage ansvar over dukken og sørge for at dukken har en ren ble, fået nok at spise og de mange andre ting man skal gøre når man skal passe en baby.

Med en Baby Born dukke lærer dit barn at vise empati og omsorg, hvilket er særligt vigtigt for børns udvikling og deres evne til at socialisere sig i den virkelige verden. Dit barn har også mulighed for at lege med deres Baby Born dukker med deres venner og passe deres babyer sammen.

Stort udvalg af Baby Born dukketøj og tilbehør

Hos Baby Born finder du et stort udvalg af dukketøj og tilbehør, der passer perfekt til din Baby Born dukke. Vores kollektioner inkluderer alt fra tøj og sko til bleer og sutteflasker. Uanset om din dukke skal være klar til fest, afslappet til hverdagen eller aktiv til udendørs leg, har vi det perfekte outfit til enhver lejlighed.

Baby Born's dukketøj og tilbehør er lavet af bløde materialer af høj kvalitet, der sikrer, at din Baby Born dukke bliver klædt på komfortabelt og stilfuldt. Vores tøj er let at tage af og på, så dit barn kan skifte dukkens outfit efter humør og legeaktiviteter.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af dukketøj og find det perfekte dukketilbehør til din Baby Born dukke. Uanset om du leder efter en sød kjole til en festlig anledning, eller et par sko til en dag i parken, så har vi det, du søger. Vores produkter er ikke bare praktiske, de er også fyldt med sjov og fantasi. Vi er sikre på, at din Baby Born dukke vil elske at blive klædt på i vores tøj og lege med vores tilbehør.

Bleer er et vigtigt tilbehør, når man har en Baby Born dukke. Vores bleer er bløde og behagelige, og de passer perfekt til din dukkes størrelse. De er også nemme at skifte, så dit barn kan lære at være en god "forælder" og tage sig af sin dukke på den bedst mulige måde.

Skal din Baby Born dukke have nyt fodtøj? Vi tilbyder et bredt udvalg af sko i forskellige stilarter og farver. Uanset om din dukke skal have fine ballerinaer til en fest, eller behagelige sneakers til en dag i skoven, har vi det rigtige par sko til hende.

Køb Baby Born hos Legekæden

Hos Legekæden finder du en masse forskellige produkter fra Baby Born. Vi har et stort udvalg af diverse forskellige Baby Born dukker og tilbehør. I vores udvalg kan du finde alt hvad du mangler uanset om det er selve dukken, et nyt tøj sæt eller noget helt tredje. Gå på udgik på siden og find Baby Born dukker og tilbehør som passer perfekt til dit barn.