LegekædenLegetøj

Pokémon

Pokémon_legekaeden_Top_Banner
Pokémon bamser
Pokémon figurer
Pokémon kort

Pokémon

Hos Legekæden har vi et stort udvalg af diverse Pokémon produkter. Vi har blandt andet mange forskellige Pokémon kort pakker, som Pokémon booster box, Pókemon elite trainer box, Pokémon tin box og mange andre pakker. Udover kort har vi Pokémon bamser, figurer, mapper og meget andet Pokémon legetøj. Se det hele her på siden!

Se nyheder fra Pokémon her

Pokémon_legekaeden_BannersArtboard 1_Plush

Pokémon bamser

Se udvalget her
pokemon kort 2
Se udvalget her
Poke SV6 Booster
Poke SV6 BoosterPokemon tcg
49,95 DKK
Poke SV6 Booster
Pokemon SV6 Elite Trainer Box Twillight Masquerade
Pokemon SV6 Elite Trainer Box Twillight MasqueradePokemon tcg
599,95 DKK
Pokemon SV6 Elite Trainer Box Twillight Masquerade
Pokemon Blister 3-pak Shouded Fable SV6.5
Pokemon Blister 3-pak Shouded Fable SV6.5Pokemon tcg
179,95 DKK
Pokemon Blister 3-pak Shouded Fable SV6.5
Pokemon Illust Rare Collection Shouded Fable SV6.5
Pokemon Illust Rare Collection Shouded Fable SV6.5Pokemon tcg
279,95 DKK
Pokemon Illust Rare Collection Shouded Fable SV6.5

Familie Pokemon

Pokémon Forældreguide

Er du, som forældre også lidt hægtet af når det kommer til Pokémon? Se vores guide til hvordan du nemt bliver sat ind universet, som både børn og unge elsker.

Se mere her
202698_408501_POKEMON_BOG&IDE_WEB_PAGE_ND_850x1000_Lifestyle_1

Pokémonjagt

Denne Pokémonjagt er garanti en aktivitet, der vil vække mange timers glæde og underholdning hos jer.

Se mere her

Pokémon legetøj

Pokémon er en kæmpe franchise, som er velkendt blandt både børn og voksne. Pokémon har eksisteret i lang tid og stadig her mange år efter udgivelsen af det første Pokémon, bliver den fantasktiske Pokémon verden ved med at facinere. Pokémon universet byder på masser af spænding og kamp med de mange utrolige pokémons. Blandt de mest velkendte pokémons har vi blandt andet Charizard, Bulbasaur, Squirtle samt Pokémons ikoniske frontfigur, den elektriske Pikachu. 

Det fantastiske Pokémon univers

I den første oplevelse der var mulighed at have med Pokémon, var gennem spillene til Game Boy. Her starter man sit eventyr som Pokémon træner, hvor man får lov at vælge mellem tre forskellige start pokémons. Gennem spillet får man mulighed for at udforske den store Pokémon verden, samtidig med at man kæmper, træner og fanger diverse forskellige Pokémons. Efterhånden som man træner og fanger nye Pokémons, bliver de automatisk stærkere som giver mulighed for, at kunne lære sine Pokémons nye angreb så de er klar til kamp! En stor del af de Pokémons man finder, vil med tiden få mulighed for at udvikle sig til noget stærkere, efterhånden som ens pokémons stiger i level. 

Formålet med spillene er, at blive den ultimative Pokémon træner ved at besejre de bedste Pokémon trænere som har hver sit såkaldte GYM. Trænerne man skal kæmpe mod i disse GYM's bliver gradvist sværere gennem spillet. Skulle det ske at man ikke kan besejre en træner fra et GYM, skal du blot blive ved med at træne dine Pokémons, til de er stærke nok. Pokémon er et spil som kan nydes både alene og sammen med sine venner. Du kan nemlig teste dig selv og dine pokémons ved, at konkurrere mod dine venners pokémons. Du kan spillet Pokémon med dine venner i videospillet, men kan også konkurrere med sine Pokémon kort.

Hvilke typer Pokémon legetøj findes der?

Der findes en verden af spændende Pokémon legetøj, som vil få enhver fan til at hoppe af glæde! Lige fra de søde og plyssete Pokémon bamser, der er perfekte til at kramme og putte med, til de seje Pokemon kort, der giver dig mulighed for at kæmpe mod dine venner. Hvis du er mere til action og eventyr, kan du også finde Pokémon figurer, der kan bevæge sig og kæmpe med hinanden. Du kan bygge dit eget Pokémon univers med Pokémon byggesæt, hvor du kan samle og skabe din egen unikke samling af Pokémon figurer.

Og hvis du elsker at være udenfor og udforske naturen, så er der også Pokémon legetøj til dig! Du kan få Poké balls, som du kan kaste og fange dine egne Pokémon med og se, hvor mange vilde Pokémon du kan fange.

Køb Pokémon online hos Legekæden

Hos Legekæden har vi et stort udvalg af diverse Pokémon produkter. Vi har blandt andet mange forskellige Pokémon kort pakker, som Pokémon booster box, Pókemon elite trainer box, Pokémon tin box og mange andre pakker. Udover kort har vi Pokémon bamser, figurer, mapper og meget andet Pokémon legetøj. Se det hele her på siden!

Historien bag Pokémon

Pokémon franchisen blev skabt af Japaneren Satoshi Tajiri i 1996 og blev udviklet af firmaet Game Freak, i form af et videospil til Game Boy. Pokémon blev kendt over hele kloden, hvilket lagde grund for, at udvide Pokémon franchisen til andet end bare videospil. Allerede i 1997 kom den første Pokémon tv-serie og laver fortsat både film og serier den dag i dag. Derudover har de også produceret de utrolig populære Pokémon kort samt legetøj og meget andet. I 2016 lancerede Pokémon mobilappen Pokémon GO. Pokémon GO blev en verdensomspændende succes og blev downloadet 234 mio. gange samme år det blev lanceret.