Legekæden

Børns Vilkår

At hjælpe udsatte børn i Danmark er Legekædens hjertesag, og vi vil gerne gøre en forskel for de børn, der dagligt kæmper med forskellige udfordringer, som kan gøre det svært at være barn. Netop derfor, er Legekæden med til at støtte op om Børns Vilkårs Landsindsamling.

Børns Vilkår fortsatte i 2023 den flotte stime af rekordindsamlinger til årets Landsindsamling. Tusind tak til alle, der har samlet ind, og til alle jer, der har støttet landsindsamlingen ❤.

Det indsamlede beløb går til at sikre, at BørneTelefonen og ungerådgivningen HØRT kan være der for endnu flere børn og unge, når de rækker ud efter hjælp.

Igen i år står medarbejderne i alle landets Bog & idé og Legekæden butikker klar til at byde forhåbentlig tusindvis af indsamlere velkommen og sørger derefter for at tælle alle indsamlingsbøtter op.  

Hvis du gerne vil hjælpe os med at støtte Børns Vilkår og BørneTelefonen, kan du melde dig som indsamler via nedenstående link, du kan også til en hver tid overføre et valgfrit beløb via MobilePay til 28244.

bog&ide_043

Meld dig som indsamler i 2024

Vi håber på at kunne sætte rekord igen i 2024 og derfor kan du allerede nu melde dig som indsamler til landsindsamlingen søndag d. 17. marts 2024

Meld dig som indsamler her

Børn og unge har brug for hjælp – særligt om natten

Børn og unge kan nu få hjælp på BørneTelefonen og HØRT hele døgnet – hver dag – året rundt. Dét er et vigtigt skridt på vejen, men for at kunne hjælpe alle de børn og unge, der har brug for hjælp, er der langt endnu.

Alt for mange børn og unge mistrives, og der er stadig så mange, der kontakter BørneTelefonen og HØRT, at rådgiverne desværre ikke kan nå at besvare alle henvendelserne. Særligt i nattetimerne. Det er også i nattetimerne at de tunge samtaleemner, om fx angst og selvmordstanker, fylder mere end i BørneTelefonen og HØRT’s øvrige åbningstid.

Én samtale på BørneTelefonen eller HØRT kan gøre en forskel i et barn eller en ungs liv.

Da jeg kontaktede BørneTelefonen havde jeg masser af selvmordstanker, nu går jeg i seng helt uden”. Sådan fortæller en ung efter en samtale med en rådgiver på BørneTelefonen. Derfor skal flere børn og unge hurtigt kunne få hjælp, når de ikke har andre at gå til.

Du kan læse mere om Børns Vilkår og BørneTelefonen på bornsvilkar.dk