LegekædenKrea

Hama perler

LEG_Web_Hama Brandpage materiale

Hama

Hama perler er for både store og små kreative hjerner. Slip fantasien løs og kast dig ud i de uendeligt mange muligheder, der er for flotte og kreative Hama perler mønstre. Skab dine egne sjove perlemønstre ud fra fantasien eller få hjælp af de mange forskellige perleplader, så du nemt og hurtigt kan bruge dine Hama perler til at lave for eksempel fine blomster eller søde dyr.

Vælg kategori

LEG_Web_Hama Brandpage materiale2

Hama midi poser

Se udvalget her

Lav perlesjov med Anja Tackas

Har du også svært ved selv at finde på motiverne til dine perleprojekter. Her finder du en masse bøger med spændende inspiration og skabeloner.

 

Mine første perlerier
Mine første perlerierAnja Takacs
199,95 DKK
Indbundet
Mine første perlerier
Perlesjov
PerlesjovAnja Takacs
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Perlesjov
Perledyr
PerledyrAnja Takacs
199,95 DKK
Indbundet
Perledyr
Perletid
PerletidAnja Takacs
199,95 DKK
Indbundet
Perletid
Perleleg
PerlelegAnja Takacs
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Perleleg

Kreaprojekter med hama perler

LEG_Web_Hama inspiration_perle blomster

Krea aktiviteter med hama perler

Vi giver her mønstre og inspiration til HAMA perler for både garvede perlefingre såvel som nybegyndere.

Find inspiration til perleprojekter her
LEG_Web_Mini Perlerødderne_Hama

Lav Legekædens rødder i perler

Alle perlerødderne har udførlige skabeloner, så du nemt kan lave rødderne i perleudgaver. Perlerødderne findes i to forskellige størrelser, så der er noget for både store og små.

Find mønstrene her

Hama perler

Hos Legekæden finder du et stort udvalg af de populære Hama perler. Hama er et dansk brand, som er blandt de førende indenfor perler. Hama har en række forskellige typer perler, i et stort udvalg af forskellige farver. Derudover kan du også finde Hama stiftplader til dine Hama perler her. I udvalget har vi almindelige firkantede stiftplader, men har også nogle stiftplader med mønster efter en kat, delfin og meget mere. Hama har perler til alle aldre og formål, så alle kan være med. Hama perler er blandt de meste kendte mærker indenfor perler. Hos os er du sikker på, at kunne finde lige de Hama perler du går og leder efter. 

De originale Hama perler

Hama midi perler er den mest kendte af Hama's perler. Disse perler har en diameter på 5 mm. Hama midi perler kan bruges til både strygning og sygning. I 1971 introducerede Hama deres midi perler i Danmark. Man kan få perlerne i et stort udvalg af forskellige farver. Hama midi perler fås i hele 63 farver normale farver, 3 selvlysende farver og 4 metal. Med det store farveudvalg er du sikker på at have lige den farve du skal bruge, når du lægger perler. Hama midi perlerne udgør en stor del af deres omsætning i dag. 

Hama maxi perler 

Hama maxi perler er en af de tre typer perler fra Hama. Hama maxi perler kendetegnes ved, at de er væsentligt større end normale perler. Disse perler er pimært lavet til små børn helt ned til alderen 3 år. Hama maxi perler henvender sig til små børn, da maxi perlerne er lettere for små børn at få fat i perlerne, grundet deres manglende motoriske færdigheder. At perlerne er væsentligt større end normale perler gør også, at risikoen for at de små børn kommer dem i munden er mindre, end med perler i normal størrelse. Udover Hama maxi perler er der selvfølgelig også stiftplader som passer med de store maxi perler. Hama maxi perler hjælper børn med, styrke dem mentalt og fysisk. At lege med de store perler træner små børns fysiske og mentale færdigheder. 

Hama mini perler 

Hama mini perler er de mindste af de klassiske rørperler fra Hama. Deres diameter er kun 2,5 mm, hvilket gør dem noget sværere at arbejde med, i forhold til de originale Hama midi perler. Den anbefalede alder for at lege med Hama mini perler anbefales at være 10 år eller ældre. Hama mini perlerne fås i et stort udvalg af farver i poser med 1000 perler i. Hama mini perler kan ligesom de klassiske Hama perler stryges og syges. 

Hama's oprindelse 

Hama er en global virksomhed som producerer perler i over 50 lande verden over. 

Danskeren Malthe Haaning var manden som startede Hama. Malthe Haaning fandt ud af, at efterspørgslen efter rørperler var væsentligt større end udbuddet, hvorefter han startede produktion af rørperler. I 1971 blev de første perler fra Hama introduceret. Siden udgivelsen af midi perlerne, så Hama mini perlerne dagens lys i 1978 efterfulgt af Hama maxi perlerne i 1982. 

Hama fik sit navn med udgangspunkt i Malte Haaning's navn. "Ha" kommer fra Haaning og "ma" fra Malthe. Hama blev først registeret som et varemærke i 1984. Hama blev ændrede virksomhedsform til et aktieselskab i 1992. Lene Haaning som er datter til Malthe Haaning, overtog som direktør for virksomheden, efter Malthe Haaning's død i 1999. Lene Haaning er fortsat direktør for Hama.