LegekædenSpil

Uno

15 produkter
15 produkter
UNO SKIP-BO
KUN KLIK & HENT
Uno skip-boSpillekort
129,95 DKK
(1)
Uno skip-bo
UNO No Mercy
KUN KLIK & HENT
UNO No MercySpillekort
169,95 DKK
(0)
UNO No Mercy
UNO FLIP
Uno flipSpillekort
99,95 DKK
(2)
Uno flip
UNO
UnoSpillekort
99,95 DKK
(1)
Uno
UNO JUNIOR
Uno juniorSpillekort
109,95 DKK
(1)
Uno junior
UNO Moomin
UNO MoominSpillekort
129,95 DKK
(0)
UNO Moomin
Phase 10
Phase 10Brætspil
129,95 DKK
(0)
Phase 10
Ligretto - rød
Ligretto - rødBrætspil
149,95 DKK
(0)
Ligretto - rød
UNO Flex
UNO FlexSpillekort
109,95 DKK
(0)
UNO Flex
SKIP-BO Junior
Skip-Bo JuniorBrætspil
99,95 DKK
(0)
Skip-Bo Junior
Ligretto grøn
Ligretto - grønBrætspil
149,95 DKK
(0)
Ligretto - grøn
UNO Quatro
UNO QuatroBrætspil
329,95 DKK
(0)
UNO Quatro
DOS Second Edition
DOS Second EditionSpillekort
139,95 DKK
(0)
DOS Second Edition
UNO Junior Move
KUN KLIK & HENT
UNO Junior MoveSpillekort
99,95 DKK
(0)
UNO Junior Move
Salatsæt Joseph Joseph
Salatsæt Joseph JosephRolleleg
189,95 DKK
(0)
Salatsæt Joseph Joseph

Uno spil

Uno er et super sjovt kortspil for hele familien. Uno er et verdenskendt spil, som har været populært i rigtig mange år. Uno er et simpelt og et yderst underholdende kortspil, hvor alle kan være med. I spillet kan der deltage alt mellem 2 og 10 spillere, fra 7 år og op efter. Der findes flere forskellige Uno spil, med forskellige regler og spilhastighed end det originale Uno. Fra producenten af Uno, finder du også andre Uno spil, hvor man har pillet lidt ved reglerne og giver spillet et sjovt twist. Skaberne af Uno har siden udgivelsen af det originale spil, kommet med to nye udgivelser Uno flip og Dos. Udover disse har vi også andre Uno-lignende spil som eksempelvis Ligretto blå, Ligretto grøn mm.  

Kortspillet Uno Flip

Uno Flip er ligesom Uno, men foregår i et super højt tempo. Uno Flip har fået navnet, da man spiller med begge sider af sit spillekort. Den lyse side er ligesom de almindelige Uno regler, men den mørke side har nogle andre vilde regler. En straf som "træk 1 kort" på den lyse side, bliver til "træk 5 kort" på den mørke side. Dette er blot et af eksemplerne på hvordan Uno Flip adskiller sig fra Uno. Hvis du gerne vil spille Uno med høj fart på, så er Uno Flip noget for dig! 

Kortspillet Dos

Dos er et sjovt og underholdende spil, som tager udgangspunkt i det originale spil Uno. Dos adskiller sig fra Uno, idet der på bordet er to afkastningsbunker, i stedet for én som i Uno. I Dos kan man matche kortene i hånden med dem på bordet, på samme måde som i Uno. Dog kan man i Dos også matche sine kort på nye måder. Da der er to afkastningsbunker i Dos, har du mulighed for at lægge dine kort på begge bunker, eller plusse de to bunker sammen. Et eksempel kunne være, at de to afkastningsbunker har tallene 2 og 3. i Dos betyder det, at man har mulighed for at lægge en 5'er, da 2 + 3 = 5. Spillet Dos er perfekt, hvis du er vant til at spille Uno men gerne vil have en ny oplevelse. Dos er lidt sværere end Uno, da der er flere bunker og andre kombinationsmuligheder. Dos kan spilles af børn fra 7 år og kan have 2-4 deltagere pr. spil. 

Uno regler 

Kort forklaret er målet i Uno, at komme af med alle sine kort før sine modstandere. Kortene i Uno spillet, er opdelt i fire forskellige farver. Farverne i Uno er henholdsvis rød, grøn, blå og gul. De kort som der er flest af er talkortene. Der er 9 talkort i hver af de fire farver og tallene går fra 0-9. For at man må lægge sit kort på bordet kræver det, at kortet i hånden matcher det øverste kort i afkastningsbunken. Kortet skal matche kortet i afkastningsbunken efter nummer, farve eller symbol. Et eksempel kunne være, at der ligger en grøn 4'er på bordet. Hvis du skal kunne lægge et kort på en grøn 4'er, skal du enten have en 4'er i en hvilken som helst farve, eller have et andet grønt kort. Hvis vi nu siger, at du ikke har mulighed for, at lægge et kort som matcher kortet på bordet, vil du kunne bruge et "skift farve" kort, eller et "træk +4" kort, da disse ikke hører til nogen af de fire farver. Skulle man være så uheldig, at man ikke har mulighed for, at lægge et kort i bunken skal man trække et kort fra bunken.

Udover talkortene findes der også andre kort. I et Uno kortspil findes følgende korttyper: 

  • Talkort
  • Skift retning
  • Træk +2 kort 
  • Træk +4 kort
  • Spring tur over
  • skift farve

Mange af de kort, som er blevet listet ovenfor, kan være utrolig effektive, hvis de bruges korrekt. "skift retning" og "spring tur over" kortene er gode at bruge, hvis din modstander er tæt på at vinde. Disse kort kan nemlig købe dig tid ved, at sørge for, at modstanderen misser sin tur. 

"Skift farve" kortet er godt at bruge, når du ikke har mulighed for at lægge et talkort. Med "skift farve" kortet kan du vælge frit mellem de fire farver, så du kan tilpasse farven til kortene i din hånd. 

Med "træk +2 kort" gør, at modstanderen som har tur efter dig, skal trække 2 kort fra bunken. Dog kan dette undgås, hvis modstanderen selv har et "træk +2 kort". Hvis modstanderen smider dette kort, oven på det andet "træk +2 kort", så skal personen som har den næste tur trække 4 kort. 

"Træk +4 kort" kan argumenteres for, at være en af de stærkeste kort i Uno. Dette kort giver nemlig mulighed for, at modstanderen efter dig, skal trække 4 kort fra bunken. Udover at skulle trække 4 kort fra bunken, giver kortet dig også mulighed for at vælge farve.