LegekædenLegetøjAktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj

12 produkter
12 produkter
Nøgle rangle med musik
Nøgle rangle med musikSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Nøgle rangle med musik
Elefant rangle med musik og elefantlyde
Elefant rangle med musik og elefantlydeSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Elefant rangle med musik og elefantlyde
Stabeltårn med 5 ringe
Stabeltårn med 5 ringeSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Stabeltårn med 5 ringe
Rangle ræv
Rangle rævSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Rangle ræv
Stabeltårn med 11 dele
Stabeltårn med 11 deleSmåbørns legetøj
69,95 DKK
(0)
Stabeltårn med 11 dele
Ugle rangle med musik og lys
Ugle rangle med musik og lysSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Ugle rangle med musik og lys
Babygym
BabygymSmåbørns legetøj
349,95 DKK
(0)
Babygym
Giraf rangle
Giraf rangleSmåbørns legetøj
49,95 DKK
(0)
Giraf rangle
STABELTÅRN 8 DELE
Stabeltårn 8 deleSmåbørns legetøj
59,95 DKK
(0)
Stabeltårn 8 dele
Barnets første klodser putteboks
Barnets første klodser putteboksSmåbørns legetøj
79,95 DKK
(0)
Barnets første klodser putteboks
Putteboks
PutteboksTrælegetøj
229,95 DKK
(0)
Putteboks
Putteboks med nøgler
Putteboks med nøglerSmåbørns legetøj
199,95 DKK
(0)
Putteboks med nøgler

Aktivitetslegetøj

Hos Legekæden finder du alt aktivitetslegetøj din baby har brug for. Uanset om din baby er 6 måneder, 1 eller 2 år, kan du finde aktivitetslegetøj til dem her. I vores udvalg finder du puslekasser, rangler og mange andre produkter. Vores aktivitetslegetøj er farverige og fyldt med sjove lyde, som stimulerer babyens sanser. Udover aktivitetslegetøj vil du kunne finde meget andet legetøj til babyer, ved at kigge i kategorien babylegetøj.

Aktivitetslegetøj for babyer 

Aktivitetslegetøj hjælper til at din baby får en god start på livet. Når babyer bliver født, er der en masse nye ting de skal lære. Babyer skal lære at navigere verden, hvilket er en meget stor opgave. Aktivitetslegetøj er redskaber, som hjælper din baby med at træne mange vigtige færdigheder. Der findes meget forskelligt aktivitetslegetøj som træner forskellige ting. Med aktivitetslegetøj lærer babyer forskellige nuancer og farver, at tænke logisk og systematisk samtidigt med, at de har det sjovt samt forbedrer deres motoriske evner. 

Sjov & lærende leg med puttekassen

En puttekasse er et klassisk aktivitetslegetøj. Samtidigt med at puttekassen er supersjov for din baby at lege med, træner det også diverse færdigheder. En puttekasse træner blandt andet din babys motoriske evner, da de nemt kan tage fat, løfte og slippe de små klodser som er i en puttekasse. En puttekasse giver mulighed for sjov for din baby, men du kan også selv lege med. Ved at tale til din baby, kan du blandt andet lære dem om normal verbal kommunikation, samtidig med at lære dem om former. Dette kan du eksempelvis gøre ved at spørge "kan du give mig den blå trekant" samtidigt med at pege. Dette kan du gøre med alle de forskellige farverige former som følger med i puttekassen. 

Rangler for de helt små

En rangle er et aktivitetslegetøj de fleste er bekendte med. En rangle er et meget simpelt men effektivt aktivitetslegetøj, som selv de mindste babyer kan have det sjovt med. Rangler til babyer er lavet specifikt til, at stimulere dit barns hjerne. Din babys hjerne bliver stimuleret af de spændende farver og sjove lyde som kommer fra ranglen. I vores sortiment finder du rangler til babyer i en masse forskellige designs.