LegekædenLegetøj

Gravitrax

13 produkter
13 produkter
GraviTrax PRO Helix
GraviTrax PRO HelixKonstruktion
99,95 DKK
GraviTrax PRO Helix
GraviTrax Expansion Magnetisk Kanon
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Gravitrax expansion magnetisk kanonKonstruktion
70,00 DKK
Gravitrax expansion magnetisk kanon
GraviTrax PRO Expansion Vertical
GraviTrax PRO Expansion VerticalKonstruktion
249,95 DKK
GraviTrax PRO Expansion Vertical
GraviTrax PRO Starter Set Vertical
KUNGLSLEVERING
GraviTrax PRO Starter Set VerticalKonstruktion
699,95 DKK
(1)
GraviTrax PRO Starter Set Vertical
GraviTrax Color Swap
GraviTrax Color Swap Konstruktion
99,95 DKK
GraviTrax Color Swap
GraviTrax Startsæt
Gravitrax startsætKonstruktion
499,95 DKK
Gravitrax startsæt
GraviTrax PRO Turntable
GraviTrax PRO TurntableKonstruktion
99,95 DKK
GraviTrax PRO Turntable
GraviTrax PRO Karrusel
GraviTrax PRO KarruselKonstruktion
99,95 DKK
GraviTrax PRO Karrusel
GraviTrax Balls & Spinner
GraviTrax Balls and SpinnerKonstruktion
119,95 DKK
GraviTrax Balls and Spinner
GraviTrax Dipper
GraviTrax DipperKonstruktion
119,95 DKK
GraviTrax Dipper
GraviTrax Expansion Hammer
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Gravitrax expansion hammerKonstruktion
70,00 DKK
Gravitrax expansion hammer
GraviTrax Tip Tupe
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Gravitrax tip tupeKonstruktion
70,00 DKK
Gravitrax tip tupe
GraviTrax Expansion Scoop
Gravitrax expansion scoopKonstruktion
119,95 DKK
Gravitrax expansion scoop

Gravitrax

Gravitrax er et superfedt produkt som giver timevis sjov og leg. Med Gravitrax kan man lave en masse forskellige kuglebaner. Med kuglebaner lære man hvordan man kan bruge tyngdekræften til at få kuglen til at bevæge sig gennem banen. Gravitrax både supersjovt og samtidig lærerigt. Gravitrax giver sjov til børn i alle aldre.

Start med et Gravitrax startsæt

Når du skal starte din kuglebane er det vigtigt at have alt udstyret i orden. Dette sikrer man sig bedst mulig ved at købe et Gravitrax startsæt. Med et Gravitrax startersæt får du en masse forskelligt tilbehør som giver det bedste udgangspunkt for en god kuglebane.

Et Gravitrax startsæt er godt og giver mange muligheder. Dog skal man huske at et startsæt kun er en lille del af de samlede muligheder man har med Gravitrax. Der findes en masse forskellige produkter som kan gøre din Gravitrax kuglebane unik.  

Skab komplekse kuglebaner med Gravitrax Pro

Hvis du er godt bekendt med Gravitrax og de forskellige expansions er det måske tid til at investere i Gravitrax Pro. Gravitrax Pro er en ny serie fra Gravitrax, som kan få din kuglebane til at nå nye højder. Med Gravitrax Pro giver mange muligheder for komplekse baner med lang række forskellige produkter. Gravitrax og Gravitrax Pro er kompatible med hinanden, så der er ingen grund til bekymring.

Der hvor Gravitrax Pro adskiller sig mest fra det orignale er de gode muligheder for at bygge vertikalt. At man kan bygge vertikalt, åbner op for tonsvis af nye byggemuligheder og komplekse kuglebaner. Ligesom med originale Gravitrax finder der også et Gravitrax pro startsæt med en masse fede skinner, lodrette moduler og meget andet.

Lav fede kuglebaner med Gravitrax appen

Med Gravitrax appen får du en masse fede funktioner som kan tage din byggeoplevelse til det næste niveau. Med appen kan du blandt andet gøre brug af den fede bygge-editor. Ved brug af bygge-editoren kan du virtuelt lave en masse fede kuglebaner og se hvordan den vil tage sig ud i aktion. Man kan gøre brug af de mange forskellige Gravitrax dele i appen også, så man kan teste sine skøre bygge-idéer inden man bruger unødvendig lang tid på at sætte sin idé op, hvis det ikke virker i praksis. Det gode ved at bruge appen er, at man hurtigt kan afprøve en masse forskellige kombinationer til sin kuglebane. Man kan følge kuglens færden gennem kuglebanen som også kan opleves i form af VR hvis man skulle være så heldig at eje et par VR-briller. Gravitrax appen kan fås til både Android og Iphone. 

Køb Gravitrax online hos Legekæden

Hos Legekæden har vi alt hvad du skal bruge for at bygge de sejeste Gravitrax kuglebaner. Vi har en masse forskellige varianter med sving, loops og mange andre Gravitrax expansions. Vi har masser af produkter fra den originale og Pro serien fra Gravitrax. Gå på opdagelse i vores store udvalg og skab de fedeste kuglebaner med Gravitrax.