LegekædenLegetøj

My Little Pony

Hasbro_Brands_2024_banners_MyLittlePony-banner

My Little Pony

Velkommen til My Little Pony universet. Et magisk univers for både store og små, der elsker eventyr og ponyer i alle regnbuens farver. Det farverige legetøj fra My Little Pony er en barndomsklassikker, der har vundet mange børnehjerter gennem årene.

14 produkter
14 produkter
My Little Pony aktivitetsbog
MALEOPGAVE3FOR120
My Little Pony aktivitetsbogTegneblokke/malebøger
49,95 DKK
Hæftet
(0)
My Little Pony aktivitetsbog
My little pony malebog 64 sider
My little pony malebog 64 siderTegneblokke/malebøger
64,95 DKK
(0)
My little pony malebog 64 sider
Sunny Starscout smoothie truck
Sunny Starscout smoothie truckModedukker
329,95 DKK
(0)
Sunny Starscout smoothie truck
Meet the mane 5
MEET THE MANE 5Modedukker
329,95 DKK
(0)
MEET THE MANE 5
Movie Royal Racing Ziplines
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Movie Royal Racing ZiplinesModedukker
379,00 DKK
(6)
Movie Royal Racing Ziplines
Movie Singing Star Princess Petals
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Movie Singing Star Princess PetalsModedukker
250,00 DKK
(0)
Movie Singing Star Princess Petals
My Little Pony - Et nyt eventyr
My Little Pony - Et nyt eventyrBilledbøger
129,95 DKK
Indbundet
(0)
My Little Pony - Et nyt eventyr
Ribbon hairstyles sunny starscout
RIBBON HAIRSTYLES SUNNY STARSCOUTModedukker
199,95 DKK
(0)
RIBBON HAIRSTYLES SUNNY STARSCOUT
My Little Pony - Min første puslespilsbog
My Little Pony - Min første puslespilsbogPapbøger
99,95 DKK
Papbog
(0)
My Little Pony - Min første puslespilsbog
My Little Pony - Sæt dit aftryk
My Little Pony - Sæt dit aftrykBilledbøger
129,95 DKK
Indbundet
(0)
My Little Pony - Sæt dit aftryk
ROYAL ROOM REVEAL
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Royal room revealModedukker
150,00 DKK
(0)
Royal room reveal
SPARKLE REVEAL LANTERN
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Sparkle reveal lanternModedukker
230,00 DKK
(0)
Sparkle reveal lantern
See your sparkle izzy moonbow
SEE YOUR SPARKLE IZZY MOONBOWModedukker
299,95 DKK
(0)
SEE YOUR SPARKLE IZZY MOONBOW
Musical mane melody
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
MUSICAL MANE MELODYModedukker
399,00 DKK
(0)
MUSICAL MANE MELODY

My Little Pony

Velkommen til My Little Pony universet. Et magisk univers for både store og små, der elsker eventyr og ponyer i alle regnbuens farver. Det farverige legetøj fra My Little Pony er en barndomsklassikker, der har vundet mange børnehjerter gennem årene. Legekæden har alt fra pegasusser, enhjørninger, malebøger og de klassiske ponyfigurer. Lær din yndlingspony bedre at kende lige her eller find en ny favorit fra My Little Pony – A New Generation. 

My Little Pony - en legetøjsfavorit

My Little Pony er en del af Hasbros legeunivers, der bragte ponyerne til live for mere end 40 år siden. Der er derfor ingen tvivl om, at legetøjet har skabt mange skønne minder på tværs af generationerne. Den skønne My Little Pony familie er kun vokset og består nu af flere figurer og nye venskaber.

Udforsk universet både virtuelt og i den virkelige verden. Du kan opleve de forskellige ponyer på forskellige måder herunder legetøj, bøger, livstilsprodukter, spil, musik, TV og film. Her er der masser af mulighed for at udfolde fantasien og fordybe sig ned i My Little Ponys spændende verden. Bliv inspireret fra TV-serierne og genskab eventyrene med dine egne figurer.

My Little Pony figurerne

I My Little Pony TV-serien Venskab er Ren Magi møder vi seks ponyer i det fortryllende land Equestria, der har taget mange børnehjerter med storm. Alle ponyerne har én ting til fælles, og det er fællesskabet! Disse nære venner holder altid sammen uanset hvad. Slut dig til dem og drag ud på eventyr og oplev hele Equestria.

Twiligt Sparkle, Fluttershy og alle de andre ponyer 

My Little Pony figurerne har hver deres fantastiske personlighed. Er du legesyg af natur, så bliver du sikkert gode venner med Pinkie Pie. Er du mere genert, så bliver Fluttershy din nye bedste ven. Uanset hvad passer My Little Pony til dit univers af legetøj, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilken leg ponyerne kan være med i. Mød de seks søde ponyer her.

Twiligt Sparkle

Twilight Sparkle en intelligent lilla enhjørning, der studerer magi i Equestria. Hun er lærling af Prinsesse Celestia, der regerer landet. Som den fødte leder, er Twilight Sparkle god til at danne nye venskaber, når hun drager ud på eventyr med de andre ponyer. Twilight Sparkles Cutie Mark forestiller en pink stjerne med små hvide stjerner rundt om, og hendes man og hale er mørkeblå med en pink stibe.

Pinkie Pie 

Du skal lede længe efter en mere aktiv jordpony end Pinkie Pie. Hendes sprudlende, glade personlighed smitter af, når man er sammen med hende. Når hun fester, hopper hendes krøllet, pink man og hale dansende op og ned. Elsker du også at tale og fortælle historier? Så kan Pinkie Pie blive din nye bedste ven. Hendes Cutie Mark forestiller tre balloner, og hun har altid sin babyalligator Gummy med sig.

Apple Jack

Sig hej til Apple Jack. Hun er en rigtig country girl, der arbejder på sin families æblefarm. Det kommer derfor hellere ikke som en stor overraskelse, at hendes Cutie Mark forestiller tre æbler. Du kan altid være sikker på at finde hende med en cowboyhat over hendes lyse man. Som en orange jordpony er hun lidt drenget og kan nogle gange have svært ved at enes med Rarity, der er meget feminine.

Rainbow Dash

Rainbow Dash er lidt af en fartdjævel. Hun er den mest drengede af de seks venner. Som pegasus elsker hun at flyve, og især hvis hun kommer først! Hun er nemlig meget konkurrencebevidst og ved godt, at hun er god til det. Hendes største drøm er at være med på pegasus-flyveeliteholder The Wonderbolts, hvor hun kan suse rundt med hendes regnbuefarvet man og hale. Rainbow Dash har en blå pels, og hendes Cutie Mark forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn.

Fluttershy

Gule Fluttershy er en meget stille og genert pegasus, som mest holder sig i skyggen. Omvendt Rainbow Dash bryder hun sig ikke så meget om at flyve og går derfor mest rundt på jorden. Her snakker hun med dyrene i skoven, og hun bor faktisk også selv i et stort træ! Hun har en lyserød man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre lyserøde sommerfugle. 

Rarity

Modebevidste Rarity er en hvid enhjørning med en slangekrøllet, lilla man og hale. Med sine magiske kræfter syer hun tøj i sit eget skrædderi. Selvom hun måske kan virke lidt snobbet, så har hun hjertet på det rette sted. Hun bor sammen med sin lillesøster Sweetie Bell, og har også den hvid perserkat Opalescence. Da hun er god til at finde ædelstene, forestiller hendes Cutie Mark tre blå ædelstene.

My Little Pony - A New Generation

Sunny er altid nysgerrig og idealistisk. Man kan kun blive glad, når hendes eventyrlystne personlighed udfolder sig. Udover Sunny møder vi også jordponyen Hitch Trailblazer, der er den respekteret sherif i Maretime Bay. Han tager sin rolle meget alvorlig.

Glæd dig også til at opleve Izzy Moonbow i filmen. Hun er en helt unik enhjørning. Hun møder enhver situation med entusiasme og kreativitet. I A New Generation møder vi også to pegasusprinsesser. Pipp Petals er en glamourøs og talentfuld sanger i Zephyr Heights. Som modsætning er Zipp Storm en rebelsk og atletiske pegasus i Zephyr Heights, der har masser af attitude.

Selvom ponyerne er forskellige, så er fællesskabet vigtigt for dem. De holder sammen uanset hvad!

Venskaber med My Little Pony

I mange år har My Little Pony haft stort fokus på at værdsætte venskaber. Med både de gamle barndomsklassikere og de nye ponyer fra A New Generation har My Little Pony universet lært børn om selvudfoldelse, sammenhold og venlighed. Samtidig styrker legetøjet fra My Little Pony børns udvikling og kreativitet, da figurerne kan leges med på mange forskellige måder. Børn fra 3 år og opefter kan bruge deres fantasi til at kreere deres egen My Little Pony verden og udtrykke følelser igennem figurerne.

Vild med tilbehør

Der er ingen tvivl om, at My Little Pony legetøjet kan starte en sjov leg, der kan vare flere timer. Derudover pynter ponyerne også på værelset med deres strålende farver. Hvis du allerede har din yndlingspony stående derhjemme, kan du altid tilføje nyt tilbehør til din bedste ven. Legekæden har blandt andet klistermærker og vedhæng til at pynte ponyerne, venskabsarmbånd til dine bedste legekammerater og My Little Pony slotte, hvor ponyerne kan bo.