LegekædenLEGO®LEGO® Creator Expert

LEGO® Creator Expert

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner23

LEGO® Creator Expert

LEGO® Creator Expert er den ultimative byggeudfordring for den garvede LEGO®-entusiast. Creator Expert er avanceret modeller, der er fyldt med fantastiske funktioner og sjove detaljer. Du er garanteret timevis af underholdning, når du giver dig i kast med et sæt fra LEGO® Creator Expert. I denne serie finder du alt fra ikoniske steder og fartøjer til smukke bygninger. Flere af sættene i serien er kun produceret i et begrænset parti, hvilket gør dem sjældne og eksklusive.

5 produkter
5 produkter
10281 LEGO Creator Expert Bonsaitræ
KUNGLSLEVERING
10281 LEGO Creator Expert BonsaitræLEGO
449,95 DKK
10281 LEGO Creator Expert Bonsaitræ
10265 Creator Expert Ford Mustang
KUNGLSLEVERING
10265 Creator Expert Ford MustangLEGO
1299,95 DKK
10265 Creator Expert Ford Mustang
31151 LEGO Creator T. rex
31151 LEGO Creator T. rexLEGO
529,95 DKK
31151 LEGO Creator T. rex
10283 LEGO Icons NASA Space Shuttle Discovery
KUNGLSLEVERING
10283 LEGO Icons NASA Space Shuttle DiscoveryLEGO
1549,95 DKK
10283 LEGO Icons NASA Space Shuttle Discovery
31153 LEGO Creator Moderne hus
31153 LEGO Creator Moderne husLEGO
899,95 DKK
31153 LEGO Creator Moderne hus

LEGO® Creator Expert

LEGO® Creator Expert er en perfekt serie fra LEGO® til fans og LEGO®-entusiaster verden over. Denne serie er lavet specielt til de største LEGO® fans i verdenen. Produkterne fra LEGO® Creator Expert er primært lavet til store børn og voksne. Årsagen hertil er, at produkter fra LEGO® Creator Expert serien er væsentligt mere kompliceret end mange andre LEGO® produkter. Disse produkter indeholder mange klodser og kræver, at man holder tungen lige i munden når man samler LEGO® Creator Expert. Hvis du er interreseret i produkter som dem du finder i LEGO® Creator Expert, vil du med fordel kunne tjekke vores udvalg i LEGO Adults welcome kategorien. I denne kategori har vi samlet alle produkter fra LEGO®, som er forbeholdt store børn og voksne LEGO®-entusiaster.

LEGO® Creator Expert biler

I denne serie finder du også en række fede LEGO® biler. LEGO® Creator bilerne er ligesom de øvrige produkter i denne serie utrolig flotte og detaljeret. Uanset om du er stor fan af biler, LEGO® eller måske begge dele, vil en LEGO® Creator bil være perfekt som pynt til hjemmet. Du kan blandt andet få den fede Porsche 911, som er en sportsvogn hvis første model blev produceret i 1964. LEGO®-modellen er en tro kopi af originalen, lige bortset fra at den er lavet i LEGO® samt størrelsesforholdet på bilen. Den har de samme lækre detaljer som en rigtig Porsche 911. Bilerne i LEGO® Creator Expert serien har funktionelle gear, bremser og styring, hvilket gør den federe end nogle af de andre LEGO® biler. 

Udover den fede Porsche 911, finder du i Creator Expert serien også den velkendte Ford Mustang. Dette er en rigtig amerikansk muskelbil, med masser af hestekræfter. Ligesom med Porschen, er denne bil også lavet yderst detaljeret. Motoren er lavet ligesom den originale motor på en Ford Mustang, med slanger, luftfilter og alt andet som udgør den rigtige 390 V8 motor. I kassen medfølger også en masse ekstraudstyr, så du har mulighed for, at modificere bilen som du ønsker. 

Har du stor interesse for LEGO® biler vil du med fordel kunne se de to LEGO® serier LEGO® Technic og LEGO® Speed Champions. I LEGO® Technic serien finder du en række forskellige biler, samt en masse andre køretøjer og maskiner. I LEGO Speed Champions finder du udelukkende hurtige sportsvogne. I denne serie finder du biler fra mærker som Lamborghini, Aston Martin, Ferrari og mange flere. 

LEGO® Creator blomsterbuket 

I LEGO® Creator Expert serien finder du de flotte og utrolig populære blomsterbuketter fra LEGO®. En blomsterbuket fra LEGO® er et flot produkt som kan pynte hjemmet op. På trods af de er lavet i LEGO®, skal man ikke undervurdere hvor pæne de er. Derudover slipper man selvfølgelig også for at vande dem. Har du allerede LEGO® blomsterbuketten vil du med fordel kunne tilføje LEGO® Creator Expert orkidéen til din samling. LEGO®-orkidéen ligner på afstand en rigtig orkidé og kan både stå alene og sammen med andre planter/blomster. 

Byg dit eget LEGO® Bonsai træ

Bonsai træer stammer originalt fra Kina, men blev populært gennem Japan da de tog det til sig. At klippe bonsai træer bliver betragtet som en kunstform, hvor man passer træet ved at klippe og beskære det, gennem mange år. LEGO®'s bonsai ligner på mange måder et rigtigt Bonsai træ og er perfekt til pynt i hjemmet. En del af byggeprojektet i LEGO® Bonsai er den medfølgende potte, samt et lille podiun den står på. Du kan se det flotte LEGO® Bonsai træ ved at klikke her.