LegekædenSpil

Hasbro Gaming

Hasbro_Brands_2024_banners_HasbroGaming-banner

Hasbro Gaming

Når det kommer til at få hele familien involveret i en sjov (og til tider ret konkurrerende) aktivitet, er der intet som et bræt- og kortspil. Hasbro Gaming tilbyder et fantastisk udvalg at vælge imellem, inklusiv alletiders klassikere

11 produkter
11 produkter
Hvem er Hvem?
Hvem er hvemBrætspil
199,95 DKK
(8)
Hvem er hvem
Cluedo Classic Refresh
Cluedo Classic RefreshBrætspil
299,95 DKK
(0)
Cluedo Classic Refresh
Twister
TwisterBrætspil
239,95 DKK
(5)
Twister
Kablab
KablabBrætspil
229,95 DKK
(0)
Kablab
OPERATION - NEW REFRESH OF CLASSIC
OPERATIONBrætspil
299,95 DKK
(0)
OPERATION
Risk
RiskBrætspil
399,95 DKK
(4)
Risk
CLUEDO HARRY POTTER
Cluedo harry potterBrætspil
399,95 DKK
(0)
Cluedo harry potter
Battleship
BattleshipBrætspil
249,95 DKK
(0)
Battleship
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen
Cluedo Forræderi i herskabsvillaenBrætspil
229,95 DKK
(0)
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Røveri på museetBrætspil
229,95 DKK
(1)
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Sabotage til søs
Cluedo Sabotage til søsBrætspil
229,95 DKK
(0)
Cluedo Sabotage til søs

Garanti for underholdning med Hasbro Gaming

Når det kommer til at få hele familien involveret i en sjov (og til tider ret konkurrerende) aktivitet, er der intet som et bræt- og kortspil. Hasbro Gaming tilbyder et fantastisk udvalg at vælge imellem, inklusiv alletiders klassikere som blandt andet Twisters, Operation, Monopoly og Cluedo. Og for de helt små er der oftest også juniorversioner af disse spil – plus en række andre sjove muligheder, der kan få dem til at tænke strategisk samtidig med at de hygger sig.  

Når der skal vælges et spil til spilleaften, kan man altid regne med Hasbro. Hasbro Gaming har samlet flere generationer samt underholdt familie og venner igennem klassiske spil. Så skal du have en hyggelig og underholdende spilleaften med venner eller familie, så kan du helt sikkert finde noget fra Hasbro Gaming. 

Virksomheden fortsætter også med at udgive familiebrætspil hvert år, så der er gode muligheder at vælge imellem – både nye og klassiske.

Brætspil - Det perfekte samlingspunkt

At spille brætspil er underholdende og når man spiller brætspil, bringer det folk tættere på hinanden og styrker relationer blandt venner og familie. Brætspil er et universelt sprog, hvor børn og voksne kan få et helt specielt bånd til hinanden. Tålmodigheden bliver sat på prøve og følelsen af at tabe eller vinde, kan også være en vigtig læring igennem brætspil.

Det er en helt anden form for hygge og samvær, når man samles omkring et brætspil. Brætspil er det perfekte samlingspunkt, hvis man mangler lidt underholdning. Det er altid sjovt, når man skal konkurrere med hinanden og at der er noget på spil. Et brætspil kan man altid hive frem, når man eksempelvis er på ferie, sommerhus, weekendtur eller lignende.

Brætspil kan noget helt særligt og det har Hasbro Gaming bevist i mange årtier. Med Hasbro får du mange timers underholdning og gode minder sammen med dine nærmeste. 

Populære spil fra Hasbro Gaming

Hasbro har en række klassiske spil, som de fleste helt sikkert genkender fra barndommen. Du kender måske til det klassiske Monopoly, hvor du skal bruge dine økonomiske evner for at undgå konkurs. Med dette klassiske spil, kan man få sjov og god underholdning i flere timer. Monopoly er et klassisk eksempel på, hvordan børn og voksne kan spille sammen. 

Find din kampgejst frem, når du skal ramme din modstanders skibe i en omgang sænke slagskib. I dette klassiske søslagsspil kommer du til at gå en-mod-en med din ven i et spil fuld af taktik og overraskelser. Gør dit bedste for at beskytte din egen flåde af skibe, mens du prøver at tage deres.Måske trænger man sig til at blive rystet sammen i en omgang Twisters. Twisters er endnu en klassiker fra Hasbro, hvor man bliver aktiverer hele kroppen. Det er en sjov leg med masser af svære manøvre og fleksibilitet. 

Der er masser af muligheder og du kan helt sikkert finde et underholdende spil fra Hasbro, når den næste spilleaften skal planlægges. 

Spil i alle aldre

Brætspil fra Hasbro Gaming kommer i mange forskellige versioner, så alle kan være med uanset køn og alder. Man kan allerede i en alder af 3 år opleve de sjove brætspil. Hasbro sørger altid for at man kan få mange timers sjov for børn og voksne. Man er hverken for gammel eller for ung til brætspil. Der er altid gode valgmuligheder, hvad enten man er til strategispil, spil med aktiviteter, rejsespil, brætspil, børnespil eller familiespil.

Hos Legekæden sørger vi altid for at have et godt udvalg af brætspil og det er ingen undtagelse at vi blandt andet har de helt klassiske fra Hasbro Gaming. Du kan allerede nu begynde at overveje, hvilket spil der skal spilles til den næste hyggeaften. Find de helt klassiske frem, eller gå på opdagelse med ét af de nyere spil.

Er du på udkig efter en gave, så kan du helt sikkert også finde en gave fra Hasbro Gaming. Der er mange forskellige typer af brætspil og hvorfor ikke vælge en klassiker fra Hasbro? 

Historien om Hasbro

Hasbro er en amerikansk virksomhed, som er blandt det mest kendte navn i legetøjs- og brætspilsindustrien. Hasbro har igennem tiderne opkøbt virksomheder som Parker Brothers, Milton Bradley, Wizards of the Coast og Avalon Hill, og er i dag den største producent af brætspil i verden.

Det oprindelige firma blev skabt af tre brødre - Herman, Hillel og Henry i 1923, under navnet Hassenfeld Brothers. Virksomheden er blevet annonceret som flere forskellige navne gennem sin historie, herunder Hasbro Industries, Hasbro Bradley og Hasbro Inc.

Hasbro sælger i dag tusindvis af legetøj og brætspil rundt i verden og har rettighederne til at producerer legetøj for blandt andet Marvel Comics og Star Wars.