LegekædenPool til haven & tilbehør

Pool til haven & tilbehør

5 produkter
5 produkter
Gurli Gris badeland
Gurli Gris badelandLegetøjsfigurer
299,95 DKK
(0)
Gurli Gris badeland
Lægekontor med tilbehør
Gabbys Dukkehus Kat-tastisk CruiseModedukker
499,95 DKK
(0)
Gabbys Dukkehus Kat-tastisk Cruise
Gurli Gris Krydstogtskib
Gurli Gris KrydstogtskibLegetøjsfigurer
549,95 DKK
(0)
Gurli Gris Krydstogtskib
RC Båd 30 cm
AABATTERIER
RC Båd 30 cm Rc robot
299,95 DKK
(0)
RC Båd 30 cm
Barbie DreamBoat
Barbie DreamBoatModedukker
899,95 DKK
(0)
Barbie DreamBoat

Pool til haven

Hos Legekæden finder du som noget helt nyt et stort udvalg af pools til haven og tilbehør som badedyr, badevinger og andet. Vi har pools til haven som er store nok til at rumme hele familien og vennerne. En pool er perfekt til de varme sommermåneder og kan bruges til både vandleg og afslapning. De pools du finder i denne kategori, er som sagt kæmpestore, så der er plads til alverdens sjove badedyr og andet tilbehør til poolen.

Stort udvalg af fritstående pools

Fritstående pools er praktiske da man selv bestemmer hvornår man vil tage den frem. Vi har fritstående pools i en masse forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge lige præcis den pool, som passer bedst til jeres behov derhjemme. Fritstående pools er perfekt til haven derhjemme eller en tur i sommerhus. Det er supersjovt for både børn og voksne at svømme rundt i de store pools. På de rigtig varme dage er det også perfekt med en god pool, så man kan køle af efter lang tid i den varme sol. Vi har selvfølgelig også en masse pool tilbehør som pool covers, varmepumper, poolfiltre og meget andet.

Skab gode sommerminder med en pool til haven

Med en pool til haven kommer der mange muligheder for en masse sjov for hele familien. For små børn er det at være i vand en ny og sjov oplevelse som kræver noget tilvænning. Med en pool kan små børn lære hvordan man bevæger sig i vandet og kan bruges til babysvømning. Til større børn er der også mange forskellige spændende aktiviteter man kan lave i poolen. Man kan lege fangeleg, se hvem der kan holde vejret længst under vandet eller andet sjov. Som et stærkt supplement til poolen i haven har vi hos Legekæden også et stort udvalg af vandpistoler, som kan bruge til leg i og udenfor poolen.

Gode varmepumper til poolen

Med store pools til haven kan det ofte være svært at sikre at vandet er varmt. Til at løse dette problem kan du finde en masse varmepumper til din pool. Med en varmepumpe sikrer du at vandet altid har en dejlig temperatur, uanset hvornår på dagen man tager en dukkert i poolen. Varmepumperne du finder i vores sortiment, passer til diverse poolstørrelser og sikre en dejlig varm pool i det ellers kolde nordiske klima. Med en varmepumpe kan du også få sommeren til at holde lidt længere, da vandet holder sig dejlig varmt selv når det kolde og blæsende efterår begynder at snige sig ind.

Køb pools til haven og tilbehør hos Legekæden

Oplev den ultimative svømmeoplevelse i din egen have med Legekædens store udvalg af pools til haven! Uanset om du har børn eller bare ønsker at nyde en forfriskende dukkert på en varm sommerdag, har vi den perfekte pool til dig.

Vores pools fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din have og dine behov. Fra små pools til de yngste i familien til større pools til de mere erfarne svømmere. Med vores pools kan du nyde en dag fyldt med sjov og leg uden at skulle tage på stranden eller i svømmehallen. Og med de lette og holdbare materialer er de nemme at opbevare og tage frem igen år efter år. Så hvorfor vente? Gør din have til det ultimative sted for sommerens aktiviteter med en af vores mange pools! Du kan se hele vores udvalg af udendørs legetøj og tilbehør her.