LegekædenLegetøjGaming udstyrGaming tastatur

Gaming tastatur

Gaming tastatur

Som gamer er det altid fedt at kunne vise sit seje gaming udstyr frem til sine venner, hvilket selvfølgelig også gælder gaming tastaturer som også kaldes et gaming keyboard. Et gaming tastatur har samme funktion som et normalt tastatur men er dog stadig noget anderledes. Mange gaming tastaturer har ofte et flotte visuelt design end normale tastaturer. Mange gaming tasturer kommer i fede designs med flottet indbygget LED lys i flotte farver. På den måde kan du finde tasterne ligegyldigt hvor mørkt der er. 

Forskellen på gaming tastatur og normalt tastatur

Som nævnt tidligere er designet med indbygget LED lys en forskel mellem gaming- og normale tastaturer. Nogle gaming tastaturer kommer også med flere knapper lavet specifikt til gaming. Dette er særlig godt i spil hvor man jævnligt skal bruge mange knapper. Gaming tastaturer er normalt også kendt for at have en højere holdbarhed. Når man gamer trykker man nemlig på rigtig mange knapper når man bevæger sig rundt i spillet og det er derfor vigtigt at have et tastatur som kan holde til de intense gamingsessioner. 

Prøv et mekanisk tastatur

Udover det visuelle kan der også være en stor forskel på tastaturets knapper. Der findes ikke noget værre end at trykke på den forkerte knap i en intens spilsituation. For at undgå dette kan et mekanisk tastatur varmt anbefales. Et mekanisk tastatur adskiller sig fra øvrige tastaturer ved at hver knap er mere selvstændig. Dette sikrer en hurtigere responstid og minimere riskikoen for at trykke på en forkert knap.