LegekædenUdendørs leg

Løbecykler

Løbecykler

Hos Legekæden finder du et stort udvalg af løbecykler. Hos os kan du finde løbecykler til små børn i diverse farver. En løbecykel er godt legetøj, som kan hjælpe dit barns færdigheder på mange forskellige måder. 

En løbecykel er et godt produkt til mindre børn, da risikoen for at komme til skade er meget lav, da man altid har fødderne plantet på jorden. Hvis man er ude at gå tur, kan man gøre gåturen sjov for sit barn ved, at give dem en løbecykel som de kan køre på. Med en løbecykel styrker man sit barns motoriske evner, hvilket kommer barnet til gode på længere sigt. 

Løbecykler til børn

Har dit barn ikke har lært at cykle, eller dit barn blot ikke gammel nok til, at kunne det endnu, så vil du med fordel kunne investere i en løbecykel til dit barn. En løbecykel adskiller sig fra en almindelig cykel, da man med en løbecykel bruger benene til, at opbygge fart i stedet for pedaler. Dog bruger man stadig styret til, at bestemme hvilken retning man vil køre. En løbecykel er god træning som en start, inden man lærer hvordan man cykler på en rigtig cykel. 

Med en løbecykel lærer dit barn fra en ung alder, de fundamentale mekanismer for hvordan man bruger en cykel. Løbecykler styrker nemlig barnets motoriske evner, deres balance samt reaktionsevne, hvilket er vigtigt for at blive en god cyklist. Brug af en løbecykel er den bedste måde til, at blive en god cyklist på længere sigt. På trods af det er nemmere at køre på en løbecykel, kræver det stadig noget tilvænning for barnet at lære. Her kan med fordel demonstere overfor barnet hvordan man gør, for at give dem en bedre forståelse for konceptet. 

I hvilken alder er børn klar til at køre på løbecykel?

Der er stor forskel på børn og deres færdigheder. Derfor er det svært at give et konkret svar. På trods af det, er en tommelfingerregel for at køre på løbecykel minimum en alder på 1 år. Børn kører ofte på løbecykel i alderen 1-4 år, hvorefter de kan begynde at lære, at køre på en rigtig cykel. Løbecykler kommer i forskellige størrelser small, medium og large. Her er det vigtigt, at være opmærksom på, hvor stort dit barn er i forhold til andre jævnaldrende børn. For at undgå at købe en løbecykel som ikke passer dit barn, har vi hos Legekæden løbecykler, som kan justeres i både sæde- og rat højde. 

Puky løbecykler

Hos Legekæden finder du de populære Puky løbecykler. Puky er blandt de bedste brands indenfor løbecykler. Vi har løbecykler fra Puky i mange forskellige størrelser og farver. Uanset hvor gammelt dit barn, vil vi kunne finde en Puky løbecykel til dem i den rigtige størrelse. 

Køb løbecykler hos Legekæden 

Når vejret er godt, er der ingen undskyldning for at blive indenfor - især ikke hvis man har en fed løbecykel. Hos Legekæden har vi et bredt sortiment af løbecykler. Hos os finder du løbecykler til både drenge og piger i alle aldre. Se alle vores løbecykler her.